Ahoj všem,
do budoucna bych potřeboval vyřešit na svém magazínu postaveném na WP rotaci bannerů (střídání reklamních bannerů po načtení stránky). Zkrátka nejlépe asi tak, že na 1 reklamní pozici budou 2 reklamy (flash, gif...), které se po refresh stránky budou střídat 1:1.
Co se týče sidebaru (pravé sloupce), tak tam se do elegantně řešit přes plugin Ad Codes, stačí v textovém widgetu mezi kódy bannerů dát značku <!--rotate--> a bannery se začnou střídat přesně tak, jak chci. Co se týče widgetů, mám tedy vyřešeno ;).
Jde mi teď o reklamy, které se přidávájí přímo do šablony. Moje šablona umožňuje vkládání přímo z administrace na předdefinované místa (součást šablony). Nemám tam ale možnost udělat to střídání, protože to nejsou widgety, ale dává se to do šablony napevno. Napadá někoho, jak to nejlépe vyřešit? Nepotřebuji žádné statistiky prokliků (to si každý inzerent může měřit sám přes GA) ani žádné zbytečnosti, jde mi čistě o to střídání bannerů, které jsou vkládány do šablony jinak než přes widget. A taky mi jde o to, aby to co nejméně zatěžovalo web, aby to nezpomalovalo v rychlosti atd.
Potřebuji dávat na web reklamy hodně, jedná se o můj rybářský magazín na adrese lovkapra.com. Díky, uvítám nějaké tipy. Hledal jsem různé pluginy, ale nic mi nevyhovovalo a nebo jsem se dočetl, že v nich jsou různé bezpečnostní chyby atd. Potřebuji jen udělat to střídání, že na jedné pozici budou dva bannery. Jsou to všechny ty bannery, které nejsou v pravém sloupci webu (tam to můžu vyřešit přes ten plugin Ad Codes). Ještě jednou díky. Pokud úspěšně používáte nějaký jiný vhodnější plugin na rotaci reklam ve widgetu, klidně doporučte ;).
PS: Nemám problém zaplatit nějaký ten dolar za plugin, případně někomu, kdo mi to doprogramuje. Potřebuji ale 100% funkční řešení a aby mi to šlapalo i po aktualizacích na nové verze WP atd.