FinalStorm píše:
Jinak co se debaty o WordPressu týče - na WP se mi líbí, že toho v základu nemá tolik a co chci, na to seženu plugin.
Nejdu proto s kanoném na vrabce ale když chci, tak z toho ten kanón můžu udělat...
Jenze ta uprava na kanon te bude stat dost penez a nebo vse budes resit pluginama a budes tak hodne zavisly na kvalite zpracovani. Je fajn, ze je WP prizpusobivej, hodi se to, kdyz clovek nevi, jestli bude mit web uspech nebo kam ho chce smerovat. Pokud vsak jiz dopredu ma nejakou vizi, tak si myslim, ze je lepsi variantou Joomla nebo Drupal, ktere jsou narachane jiz v zakladu a takto usetrene penize se daji pouzit jinym zpusobem. Dulezite je si udelat nejaky plan jeste pred samotnou tvorbou webu a sepsat si veci, ktere od webu ocekavam a podle toho se rozhodnout.
Na vetsinu webu je WP dostacujici, proto je take nejpouzivanejsim systemem. Na vetsi weby je vsak jiz potreba dost uprav, tak je vhodne se zamyslet, jestli se nevyplati jiny RS. Je docela skoda, ze se porovnavani systemu nevenuje v CR zadny web, pripadne nejsou "navody" ve stylu "jak jsem stavel web xxx". Občas se podobné návody či reportáže najdou na
www.maxiorel.cz, díky kterému jsem se víc začal zajímat o Drupal. Ještě se musím víc kouknout na Joomlu, abych byl víc v obraze.