Wladass píše:
Že vás to baví to kouření :)
Víš prd co kdo kouří :-D
-- 03. 12. 2012 10:03 --
gransy píše:
Lany: tak ja delam v hostingovym/domenovym oboru ... tady proste kdyz se neco po**re, tak se to musi resit nehlede na tom jestli mas nejaky navyky, todo list, atd ... samozrejme se to da resit personalnim rustem, ale to se musi zas z druhy strany zaplatit, ze :)
Ono je jednoduchy si udelat napriklad primitivni navyk: Vecer pred spanim si prectu kapitolu z nejaky zajimavy knihy ...
Jenze realizuj to, kdyz mas takhle predvecer ... a najednou zjistis ze neco nefunguje jak ma, nebo ma nekdo nejaky problem ktery musis ty resit ... venujes tomu nejakej cas a nasledne se odeberes ke spani v tuhym stadiu, kde fakt na knizku nemas ani trochu sily ...
Udal jsem samozrejme simple priklad, ale ono to funguje vicemene u cehokoliv. Ale z diskuzi co jsem kdy na tohle tema mel s "konkurenci", tak jsme na tom vsichni stejne :D
Jo tohle znám, mám napsané věci co potřebuju udělat a v 9:00 je všechno jinak :-) Bohužel plánování nejde vždycky tak jak by člověk chtěl. Ať už v práci, nebo při podnikání mi v průběhu práce vždycky přistane něco, co se musí udělat prostě hned a zabere to tolik času, že ostatní se posune, no když chci ještě něco stihnout, dělám pak třeba do jedné do noci, no a v půl šesté zase do procesu.