Ahoj,
pár dní zpět jsem procházel komentáře a články na svém webu a našel jsem asi 5 chyb u starších článků. Docela mne to zaskočilo, protože logicky nechci hrubky a překlepy na svém webu, který navíc vedu pod svým jménem a o to víc mi na něm záleží. Rozhodl jsem se proto celé opravování zpestřit.
Každý, kdo na celém
mém weblogu najde nějaký překlep či chybu (komentáře lidí samoz. nepočítám), dostane odkaz na jakýkoliv jeho web u mě na celý měsíc. Přičemž se doba sčítá. Pokud tedy najdete chyb 6, máte u mě odkaz na půl roku úplně zadarmo. Každá chyba má tedy cenu sto korun, což je cena, za kterou odkazy normálně prodávám. Myslím, že to zní dobře, ne?
Jinak chyby mi posílejte
přes kontaktní formulář s odkazem na stránku, vysvětlením proč je to a to chyba a pokud možno úryvkem textu o délce alespoň jedné věty. Bude lepší, když se zaměříte na staré články, ale i nové určitě nějaké chyby obsahují. Občas jsem něco psal v noci a to nikdy nedopadá dobře. Přinejmenším si alespoň přečtete alespoň něco z mé tvorby :). Hodně štěstí při hledání a budu se těšit.