strihac píše:
Proti wedosu nemám nic. Jsem rád, že i další lidi mohou poskytovat své služby za nepředražený peníz. Ale akorát jsem se chtěl podělit o svojí dlouholetou zkušenost s ebolou a hlavně jejich neskutečně dobrou podporou. Mají pár věcí omezených (2 databáze, 100mb 1 schránka, 128MB php) ale kdykoliv jsem jim zaslal email, že potřebuji zvětšit, upravit atd. okamžitě jsem měl navýšeno. A tím, že k Vám bych nepřešel, ani za 10 let zdarma jsem narážel na Vaší marketingovou strategii. Nerad bych se dočkal toho, že nalákáte na tuto nabídku spoustu lidí, přejdou k Vám, dáte jim 2 roky zdarma a na podporu budou čekat den. Ale to je fuk. Prostě mám to rád tam. Každý ať se rozhodne.
A s tím referenčním odkazem jsem nevěděl, že bude takový problém, když jde v podstatě o vlastní doporučení. Ale ok, respektuji.
Začnu od konce - tomu odkazu se smějeme. Nám to nevadí.
Každý hosting je jiný.
My se snažíme poskytovat maximálně kvalitní služby a určitě neplánujeme žádné změny strategie nebo cen. Víme, že by to byla cesta "do pekla"...
Vezměte si nyní, že
rosteme nejrychleji v ČR (například od ledna je náš podíl více než 27%, následuje forpsi s více než 24% a zbytek firem se "pere" o necelých 48% trhu) a přesto stále poskytujeme dobré služby,
servery nepřetěžujeme a k tomu máme nonstop podporu a na chatu nás zastihnete online 24/7 a tak na odpověď nečekáte. Ano, neděláme individuální nastavení, ale naše parametry vyhovují 98% všech webhostingů v ČR. O tom není pochyb. Nic neomezujeme (pouze velikost e-mailů na 5GB, velikost databáze na 1GB, 5 PHP procesů, Memory_limit máme 128MB) a v tom je naše nabídka jasná a přehledná. Nemusíte se nechat nalákat na levný tarif a potom následně platit drahé tarify, protože zjistíte, že Vám chybí místo nebo třeba nejede Váš CMS... Máme jeden tarif a je to. Vše běží na značkových serverech a na značkových diskových polích FUJITSU.
Rosteme rychle, je u náš už přes 57.000 domén a většina z nich u nás hostuje. Z toho pohledu je dobrá zpráva pro zákazníky, že jednak rosteme a jednak, že ten růst zvládáme. To je hlavní. Náš růst není na úkor kvality poskytovaných služeb, ale naopak. Rozrůstá se náš kolektiv lidí, kteří na projektu pracují a připravujeme hodně novinek (SSL, změna držitele domény bez notáře, změny v zálohování a další nové služby a další novinky). Prostě se rozšiřujeme a jedeme dál.