Dnes jsem dokončil další verzi fóra. Tentokrát jsem se převážně zaměřil na zlepšování stávajících služeb a navigaci v nich. Velkou radost mám z Klíčových slov, které se mi podařilo výrazně zlepšit. KS byla vždy službou, která byla pozadu a nebyla delší dobu dotažená. To se z části mění a KS začíná být opět kvalitní službou.
Přestože se věnuji převážně vývoji WebAds a jejímu návrhu, nezapomínám i na stávající služby a jejich vylepšování.
Seznam novinekHostingy- Lepší stylování detailu hostingového tarifu
- Opraveno srovnávání tarifů (v případě neomezeného prostoru to zobrazilo 0 místo neomezeno).
Klíčová slova- Jako výchozí jsou zápisky vypnuty, pokud máte zájem, můžete si je zapnout v nastavení služby.
- Lze vkládat i více klíčových slov/web než 3, každé takové další klíčové slovo je zpoplatněno 25 WB/měsíc
- Nový odkaz na přidání klíčového slova v menu KS
- Automatické prodloužení dalších (>3/web) klíčových slov. Nutno zapnout v nastavení.
Ranky- V přehledu webů přibyl řádek s celkovým Pagerankem a S-Rankem
- Automatické prodlužování webů, které se nevešly do limitu 10 webů (nutno zapnout)
- Upravena funkce, díky které jste si mohli vygenerovat adresu přístupnou veřejnosti*
- Zrychleno načítání detailu webu
Ostatní- Upraven vzhled vyhledávání.
- Jako administrátoři máme snažší cestu zrušit podbarvení tématu.
*Adresa byla změněna, ze tvaru: ranky.php?mode=private&privatekey=XYZXYZXYZXYZ na ranky.php?mode=single&id=XX&key=XXXX. Kromě toho, že je kratší, došlo i ke sjednocení obou vzhledů a jejich správy.