Zdravím, jmenuji se Denis Pecha, přátelé mi často přezdívají p01nt. Určitě v Vás všech co toto čtete, panuje určitá otázka. Kdo jsem a co umím ? Tak moje jméno jste již dozvěděli, dále Vám mohu prozradit, že jsem studentem 3 ročníku obchodní akademie a velice intenzivně se věnuji grafice a marketingu. S tím souvisí můj projekt na kterém pracuji, mohu jen něco málo prozradit. Jedná se o herní sociální síť, myšlenka na tuto vizi zaměření projektu mi bleskla v hlavě již před dvouma rokama ale šlo o takový lehčí podnět vymyslet něco co tu ještě v Česko- Slovensku není, momentálně jsem na 70% vytížený tímto projektem, protože za poslední rok jsem vynaložil usilí aby můj sen respektivě myšlenka přešla do nějaké podoby, ztrávené dny a noci nad inovací a mapování konkurence stála za to a dala život již brzy spuštěnému projektu. Mojí hlavní myšlenkou bylo, dát hráči jeho herní "face" stránku, kterou bude navštěvovat a podílet se na samostatném rozvoji projektu. Není, nebylo a ani nebude mým cílem z tohoto projektu udělat jen čistý bussines a dostat z uživatele nejlépe i jeho kůži. Ale vše je tak trošičku předběžné, jsem docela nervózní, protože moje 2 letá vize bude přecházet do reality z čehoš mám obavu a zároveň radost. Jinak mimo moje představení, pokud by někdo měl zájem stát se členem developers teamu a podílet se na rozvoji a má své kvality a nebojí se prosadit svůj názor ať už je jakýkoliv tak má u mě dveře otevřené.
Smrt jednoho je tragédie, smrt tisíců je statistika. Stalin Josif Vissarionovič