Jak už jsem psal dříve, dnes je to přesně rok od nasazení verze 2.0, která přinesla spoustu novinek. Jen tak bokem - srovnání seznamu novinek WD
2.0 a
2.3.1. Postupem času lze vidět, že jsem zapracoval na zapisování novinek a můžete se dočíst toho více než před rokem.
Nyní ale zpět k verzi 2.4, WebDeal 2.3 je poslední klasickou verzí fóra. Dosud se všechny verze snažily o přidávání služeb a opravu chyb na fóru. Nová verze je plánována bokem a řeknu to narovinu. Stejně byste se to dozvěděli dřív nebo později a nemá smysl to tajit. Jedná se o reklamní systém, rozhodli jsme se rozvířit stojaté vody a přinést něco nového, něco lepšího a nabídnout pohodlnější služby. Přihlášení pak bude propojené s fórem.
Drago už dřív předpověděl, že by to bylo logické, jen v té době nevěděl, že už něco takového plánuji. Viz citace:
PS: Vím, že na WebDeal se také diskutuje a prodává (většinou přes PM), ale to už není webtrh klon. Směřuje evolučně někam jinam. Ani by jsem se nedivil, kdyby za měsíc provozovatel řekl, že když už má kompletní pravidelné sledování ranků webů a jejich automatické nahazování do aukcí přes jedno kliknutí, tak rovnou rozjede systém jako mlink pro členy fóra. Nač klikat a řešit nějaké aukce?
Zdroj:
http://404m.com/2011/08/22/webfair-rozd ... diskutery/ (poslední odstavec dole)
Zatím hledám pár betatesterů, až se budu moci spolehnout na to, že služba je plně odladěná a dokončená, zpřístupním ji šiřoké věřejnosti.
Pokud máte zájem o přístup do WebDealu 2.4, napište do tohoto vlákna.Na závěr upozorňuji, že se jedná o betaverzi a její vývoj bude trvat pár měsíců.