Nešlo by udělat, aby u každé aukce webů byla někde hned na první pohled vidět doména a člověk se mohl podívat na ten web, co je vůbec na prodej? Někdo to uvede v popisu, ale již jsem si všiml několikrát, že tomu tak nebylo a pak tu logicky nemůže být příhoz, když nikdo neví na co vůbec přihazuje.
Přílohy
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz
Myslím, že je to v podmínkách, že musí vložit název domény při aukci webů. Doména se nyní zobrazuje i v detailu aukcí, současně jsem drobně upravil i vzhled aukcí.
No i kdyby to tam bylo třeba 3x, tak jak vidíš nikoho to netrápí. A nešlo by to udělat třeba podobně jako je to na WT u těchto aukcí, s tím, že jak nezadáš doménu, aukce nepůjde vystavit?
Tak kde je potom problém, aby se to neukazovalo rovnou v aukci? A nemuselo se spoléhat na popis u aukce. Schválně si projdi aukce webů a u kolika aukci schválně tento údaj najdeš. A toto zde pozoruji již delší dobu, takže to není nic ojedinělého.
Spíš se jednalo o nepozornost, budu muset zase aktivně dražit, abych si všímal těchto chyb. Tento údaj byl ve výpisu aukcí, ale už jsem jej zapomněl přidat i do detailu aukce.