Ahoj, dnes jsem bidoval u aukce a bylo by příjemné, když vedu tak aby se to u té aukce objevilo a naopak když nevedu tak aby se objevilo, že vede někdo jiný.
Je dost matoucí když přihodím objeví se tam částka kterou jsem zadal, ale nevím jestli vedu, nebo jestli se jen zvýšila částka a stále vede jiný přihazující, který má skrytý limit. Jestli to tam je, a přehlédl jsem to tak by stálo za to, to pořádně zvýraznit.
-- 28. 01. 2012 00:01 --
A další, trochu jsme si zabidovali proti sobě a přidalo nám to skoro hodinu do uzavření. Nevím nemělo by to být tak, že to přidá pouze aktuální čas +3 minuty? Samozřejmě pokud je tento čas větší než regulérní uzávěrka aukce. Teď to vypadá že asi za každý bid to byli +3 minuty.
-- 28. 01. 2012 11:39 --
Nechci být hnidopich, ale další návrh na zlepšení. Dnes jsem chtěl zaplatit vyhranou aukci, ale docela jsem se zapotil než jsem jí našel abych se podíval na to zakolik jsem ji vlasně vyhrál!!! Nepřišel jsem na to jak jí najít jinak než přes "zprávy" a tam najít zprávu s "... vyhrál jste aukci". Navrhuju aby v "centrum obchodu" byla v tabulce "Aukce" další položka "Vyhrané aukce" kde bude seznam mých vyhraných aukcí.
A když už jsem v tom "Centrumu obchodu" tak to sice píše přihodil jsem 2x, ale když dám moje příhozy tak to nevypíše žádný, protože už jsou ty aukce ukončené.
To samé u sledované aukce - píše mi to, že sleduji 5 aukcí, ale když dám "Sledované aukce" tak to vypíše pouze jednu, protože další čtyři už dávno skončili.
A drobnost na závěr u aukce, když dám "zobrazit příhozy" tak mi ten graf trochu přetejká do nadpisu aukce (používám IE9 na WIN7).