Ahoj,
chci se zeptat, zda je možné zobrazovat na jedné stránce současně jak AdSense reklamy, tak i reklamy od Sklik? Používáte to takto někdo? Přiznám se, že jsem docela línej prozkoumat podmínky dopodrobna, ale našel jsem u AdSense pouze to, že bych neměl používat pouze stejné barvy. Ale jak moc odlišovat se tam už se nepíše..., viz.:
https://support.google.com/adsense/bin/ ... swer=48182Konkurenční reklamy a služby
Abychom předešli matení uživatelů, nepovolujeme majitelům stránek zobrazovat reklamy ani vyhledávací pole Google na webových stránkách, které obsahují také jiné reklamy nebo služby používající stejné rozložení a barvy jako reklamy a vyhledávací pole Google na daných stránkách. Ačkoliv můžete reklamy prodávat přímo na svých stránkách, je vaší odpovědností zajistit, aby tyto reklamy nebylo možné zaměnit za reklamy Google.
Mám pocit, že už jsem na různých stránkách viděl zobrazovat současně adsense i sklik, ale nerad bych nějak porušoval podmínky a zbytečně dostal ban (hlavně od Google :), protože adsense už používám od jeho začátků). Co si o tom myslíte?