Otakar Pěnkava píše:
Proč neaktualizuješ na Joomla 1.5 a hned poté i to fórum? Nebo je tam nějaká překážka?
Edit: Teď jsem koukal na podporu Joomly a i verze 1.5 se chýlí ke konci a doporučoval bych přejít na verze 1.7, potažmo 2.5. Ono je to s těmi projekty těžké, pořád se vyvíjí a vyjma Wordpressu je aktualizace celkem bolestivá.
Tak ona 1.5 bude mít podporu ještě do dubna, ale je to nejstabilnější odladěná vezre, když už novou tak 2.5 ty mezi tím moc smysl nemají. Tady u toho fóra je zásadní problém s tím, že nové fórum nejede na staré joomle a když prvně udělám update joomly na novou zase přijdu o forum, je to na prd. Ale já už jsem na to asi přišel, oddělím forům od webu, předělám a forum následně předělám do phpB3 a bude nadobro klid. Ona totiž samotná joomla a aktualizace není problém, problém jsou komponenty a moduly co v té joomle běží, takže v zásadě řečeno čím méně externích komponent tím líp pro případný update.
-- 27. 12. 2011 14:35 --
hexageek píše:
dejte vedet radi vam pomuzeme s presunem. je pravda ze vyvoj nekterych aplikaci jde dopredu a nejde je aktualizovat, i u wordpressu ma clovek nekdy strach.. Je stim hodne problemu u americkych zakazniku. Maji eshopy postaveny na starym zencartu, update skoro nemozny, k provozu na 5.3 totalne nerealny, tak na to mame specielni hostingy kde je ten web pomerne izolovanej a neohrozuje ostatni..
Pokud by nevyšlo řešení viz výše, tak se ozvu a něco s tím provedeme, zatím i přes to že nemaká PHP 5.2 tak web víceméně jede, bez problémů a u toho druhého je problém "jen s šablonou" což se dá řešit.