freez píše:
Zrovna včera jsem dával na FB a na G+ nové fotky, postup na G+ drag and drop foto přetažena a popsáno asi za 2 minuty a je to. Na FB šestkrát mi spadla jejich java sračka na nahrávání fotek, tak jsem se dostal až do situce že jsem po jedné přes tlačítko přidat foto "projít pc" přidával jednu po druhé jak vocas, než jsem to popsal a označil osoby, samozřejmě že několikrát protože prostě na FB nemůže nic jít na poprvé. Den za dnem mě (a nejen mě) sere FB víc a víc tím že nefunguje, hrozně moc se tlačí do toho co uživatelé nechtějí, čím dál víc žije svým životem místo uživatelů bez vašeho vědomí za vás na zeď háže fotky, že to či ono se vám líbí, že jste si toho a onoho přidali do přátel, přitom tomu tak není. Hrůza, otázka je jak dlouho potrvá než to bude štvát tolik lidí že z FB utečou.
väčšina blbečkov tak skoro z FB neujde, nemajú dôvod na zmenu a hlavne nedôjde k náhlemu presunu väčšiny userov, a preto ostatní nebudú mať dôvod sa tam presúvať..podobné označovania a kdejaké sračky otravujú a serú aj mňa, ale väčšina ľudí čo poznám a nemám možnosť sa s nimi stretnúť sa na inú sociálnu sieť nepresune, preto FB používam...