UIP mám okolo 1000/mesiac (to je iba type-in!), čo je podľa mňa na slovenský internet úplne super. Dokonca to za 2 mesiace stihlo predbehnúť aj stránky ako html5.sk, či webgrafika.sk. Inak ale DNParking neukazuje najvyšší klik, priemer je ale 0.05€, čo je dosť slabé. Aj CTR je iba 1.87%, no vzhľadom k tomu, že je to iba parking je to fajn podľa mňa (prihliadnuc na to, aký parking to je).
Inak mne už došlo upozornenie od advokátskej kancelárie na možnosť porušenia zákona. Neviem, či doménu vymáhať odo mňa nemôžu pre "general keyword", alebo niečo iné, každopádne ma len upozornili na fakt, že tam nemôžem umiestňovať žiadne informácie, ktoré by mohli poškodiť spoločnosti, alebo jej konkurovať. Ja, ako správny domainer, však nič také v úmysle nemám (aj keď prestava, že tam vybudujem MFA práve na tému "mäso" je veľmi lákavá) a doménu predám. Aj som im ponúkol možnosť, že im zašlem emails odkazom na aukciu, keď ju založím ;).
Inak to, čo tam bolo predtým som si už všimol. Akosi ale nejavili v zaslanom emaile záujem o kúpu, takže mne je to v podstate jedno. Ak si uvedomia, čo je to na internete dobrý brand, tak príjmu ponuku zúčastniť sa na verejnej aukcii, ak nie, tak je to vlastne ich problém, že nechali doménu exspirovať :)...