Zdravím,
chci vytvořit web, který by se specializoval na sázkové tipy. Hledal jsem různé pluginy a nejlíp mi vyšel Memberpress. Jednoduše si zákazník koupí registraci na určitou dobu a poté se dostane do členské sekce kde bude dostávat tipy.
Moje otázky jsou:
šablona - Jakou šablonu k memberpressu, by jste mi doporučili, nebo memberpress nabízí nějaké k pluginu?
platby - Memberpress mi nabízí platbu přes paypal a stripe. Jestli jsem to srpávně pochopil, tak stripe je normálně platba přes číslo karty (visa, mastercard). Když jsem se ale podíval na web stripe tak zrovna Česká Republika není součástí zemí, které stripe podporují. Je teda možnost stripe použít i v ČR?
členská sekce - Je možné do sekce pro registroavné členy, kteří zaplatili udělat i nějakou online podporu? Nejlépe komunikovat přes webkameru i chat. A je možné nainstalovat do téhle sekce, i nějaký plugin - tabulku, kde budou vypsány aktuální tipy? Nebo nějakej výpis, který se bude dát jednouše editovat?
Pokud by jste měli nějaké tipy, jaký je nejlepší způsob, pro tento záměr, budu rád.
Díky za odpověďi
Mirek