Chystám se spustit web o ubytování, akcích a slevách.
- ručně budu objekty vyhledávat a zadávat sám - po registraci může kdokoliv přidat svůj - základní informace o ubytování, 1-2 fotky - pokud budou mít akci, slevu.. bude zveřejněno - recenze a tipy od uživatelů o návštěvě/pobytu - fotky z akcí nebo výletů - další věci navíc
Chci monetizovat přes reklamní bannery, články,Sklik, platba za zveřejnění... Vybral jsem si z více šablon a tyto jsou favorité:
Já osobně ani jednu z nich protože nemám rád tenhle flat design. Mám ho asociovaný se stránkami, kde je minimum obsahu, jen samé obrázky a pár frází, ze kterých se člověk nic nedozví.
Vše jsem jen prolétl, proto na mě intuitivně zapůsobila šablona - wpjavo
Když jsem něco podobného řešil, rozklikl jsem si několik webů a když na mě ihned nepůsobily jasně a pochopitelně, hned jsem je zavřel a věnoval se těm pochopitelnějším a u nich jsem šel do hloubky nabídky. Takže důležitých je několik prvních vteřin a přizpůsobit šablonu přesně tomu, čemu se chcete věnovat. V dnešní době bych raději dělal specializované weby na konkrétní segmenty potřeb lidí. Například víkend v horách, svatební hostina (pronájem prostor, ubytování, gastro)... atp.
on to bude specializovaný web -:) Jeden pobyt jsem kdysi absolvoval, pak viděl v aukci doménu a bylo rozhodnuto. Zatím jsem udělal na free, ale chci trochu víc, proto volím placenou šablonu a nějaké funkce navíc. Jsem ale postižen svým pohledem, tak potřebuji i jiný názor a pohled.
Ra Pr články, zpětné odkazy, magazíny - mám, píši a tvořím.