Tak ohledně toho jak to dělá Jeník máš pravdu, toho jsem si všiml. Ale takto by podle mě měli být všechny aukce zpracované pokaždé. Je to jednoduchá rovnice, když nabízím, musím zaujmout, nic neskrývat a vše jasně vysvětlit.
Mě osobně by ten web nezaujal za ty peníze ani kdyby k tomu byli napsané 4 A4 textu. Prostě takovou hodnotu v době prodeje neměl. Ale jak se říká, každé zboží má svého kupce a pokud je někomu jedno, že vyhodí peníze do kanálu, jeho věc :-)
No právě, co pro webtrh znamená větší obchody? Když to tam občas pročítám, tak mi to přijde, že je tam každý druhý nejlepší a všemu rozumí. A Kelner je finančně oproti nim břídil. To, co tam je a bylo za poslední dobu dejme tomu v částce nad 20 000 Kč na prodej, tak z 99% stálo za bačkoru a to to bylo zdarma. Těch úspěšných webů se zase tolik neprodává a zpoplatněním se to nezlepší. Zase taková základna kupců a návštěvníků jako třeba Aukro tam není a srovnávat se s Flippa.com je dle velikosti toho trhu trochu víc než z cesty.
Stačí se podívat jen na diskuze, jak se tam doslova brečí, jak málo peněz, málo zakázek atd. Hold donekonečna nebudou lidi kupovat předražené věci, i když tím neříkám, že není občas si lepší připlatit, ale toto neplatí rozhodně u všeho a vždy.
Mám rád sladké, takže si rád dám občas
dort od vymazlene-dorticky.cz