Dobrý den, mám na zdejší jeden dotaz.
Vlastním několik prosperujících magazínů, nejsem s.r.o ale OSVČ a všechny jsou pod jednou "značkou" azet média. Jsou tam magazíny začínající právě slovem azet, např. azet style, azet finance, azet dovolená a další jiné starší, například portal bydlení, portal realit, in magazín, pěstujeme online - 6 let a více historie, originální články, pravidelná klientela.
Ke konci roku chci ukončit podnikání, mám na to důvody, které tady rozebírat nechci a nebudu. Některé magazíny bych přenechal kolegyni za její super pomoc a podporu - pravděpodobně ty zaměřené na styl. Nicméně nevím jak další magazíny prodat. Jestli po jednom, nebo jednoduše vše co je azet.... prodat jako balíček a další samostatně, nebo dát je na jednu hromadu a děj se vůle páně. Vše je výdělečné, PR články, bannerová reklama, textová podčlánková inzerce, adsense, sklik, bez jakékoli reklamy nebo emailových nabídek.
Vůbec netuším jak se rozhodnout, a prostě a jednoduše s co nejlepším výsledkem ten rok uzavřít. Nechci to prodávat pod cenou protože si osobně myslím, že ten potenciál pro budoucího majitele je vysoký. Ale zase nechci udělat chybu, prodávat v aukci po jednom webu mi přijde jako nesmysl, nakolik jsou provázané odkazy, patičkou a hlavní stránkou.
Jak by jste to řešili? Jak mít co nejlepší pozici jak pro mne, tak pro budoucího zájemce? Děkuji za názor a přeji hezký večer.