Zdravím, mám Iphone a pro dlouhodobé poznámky používám jejich základní program propojený s Gmailem kvůli záloze, ale to jsou poznámky na které se podívám jednou za půl roku. Moje situace je taková, že používámm 2 "kanceláře" tudíž 2 PC a občas jsem i mimo a potřebuji si něco zapsat do telefonu. S velkou slávou jsem si nainstaloval Google Keep a propojil, nadšení opadlo a po nějakém čase používání jsem zjistil, že tato aplikace je fajn pro seznam na nákup, ale jinak mi nevyhovuje. Potřeboval bych více rozlišit poznámky dle toho, čeho se týkají - Eshop, prodejna, objednat, zavolat někomu apod. tudíž bych si představoval nějaké složky. A také nějaké upozornění pro úkoly - zazvonění v nastavený čas nebo pípnutí a info na zamčené obrazovce, často se mi stává, že si něco zapíšu, ale všimnu si toho až později. Nepotřebuji tuto aplikaci pro PC, neustále telefonuju a mám telefon stále u sebe a je to pro mě nejrychlejší se podívat do telefonu.
V APP storu je aplikací mnoho, něco jsem už prošel, ale nic mě zatím neuchvátilo.
Pouzivam kombinaci mailu, kam posilam ukoly s ty se presmeruji do Trello. Na rychle veci pouzivam Google kalendar a jako nastavbu (lepe se mi v nem cte) Readle Calendar.
Přiznám se, že nerozumím posíláním mailu do úkolů. Na googlu úkoly jsou, ale nikdy jsem je nepoužil. Mám to chápat tak, že si pošlete email na svou "úkolovou" schránku a ten se zapíše do úkolů a synchronizuje s Trello? Nebo vytvoříte úkol na gmailu a ten se synchronizuje? Děkuji
Dlouhou dobu jsem používal ColorNote (pod android) který byl perfektní ale neuměl automaticky synchronizovat, a tak jsem začal zkoušet Google Keep který má "divné" rozhraní, ale jinak funguje spolehlivě. Takže možná tomu chce přijít jen na chut :-) Jinak toto všechno jsou jednoduché apky, těk musí existovat i pod jablíčko mraky ne?
Prodávám a tvořím weby i eshopy. Investuji do zajímavých projektů a občas píšu blog. Ahoj všichni!
Slater píše: Přiznám se, že nerozumím posíláním mailu do úkolů. Na googlu úkoly jsou, ale nikdy jsem je nepoužil. Mám to chápat tak, že si pošlete email na svou "úkolovou" schránku a ten se zapíše do úkolů a synchronizuje s Trello? Nebo vytvoříte úkol na gmailu a ten se synchronizuje? Děkuji
Presne tak, mam schranku treba mujmail+ukol@gmail.com, ktera me pravidlo, ze kdyz je tam to +ukol (mj. do gmailu lze pridat za plusko cokoli a stale to dorazi do vasi schranky), preposle se to na mailovou schranku nastenky, kterou mi prideli trello (najdes v prave casti v nasteveni nastenky).