Kritika stránek

duben
Uživatelský avatar
WD Trader: 3/5

Příspěvky: 126
Registrace: 22.03.2012
Ahoj, budu rád za zhodnocení a připomínky webu s recepty [url="http://sladkapusa.cz/"]SladkaPusa.cz[/url]

Uvítám i připomínky k fotkám.
Pořádám KURZY INLINE BRUSLENÍ | Dělám databáze Select-SQL.com
Fotím a píšu o tom na FOTORADY.cz a MicrostockTools.com | Cvičení s Luckou

PeKr
Zabanován
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 92
Registrace: 20.04.2017
Ahoj
Za mě jako laika zběžne ok web se mi líbí
na zvážení je rozmístění adsense na stránce receptů - to si, ale vyhodnotíš
připomínka k fotkám - optimalizované a hezké
zapracoval bych na rychlosti (gzip compression atd.)
Máš tam registrace - RapidSSL stojí někde 300,-
GL

ještě doplním na rychlosti zapracuj na mobilu je to pomalé

Snad mě pan Kubíček neukamenuje :D
Já zastávám názor, že titulek je Pán
na tom tvém "Recepty - Sladká Pusa"
bych já zapracoval společně s popiskem kde nemáš nic - nikomu to nenutím a diskuze zda title a meta description má význam nebo ne mě nezajímají:)

duben
Uživatelský avatar
WD Trader: 3/5

Příspěvky: 126
Registrace: 22.03.2012
Díky za reakci. Ono při té návštěvnosti co to teď má moc experimenty s AdSense nedávají smysl, protože i pár kliknutí třeba z důvodu jiného počasí, jiného ročního období, nějaké svátku spojeného s jídlem udělá významnou statistickou odchylku. Takže to zatím zkouším dle zkušenosti a tak, aby mi to moc nenarušovalo vzhled. Trochu experimentovat s tím ale plánuju.

Ta rychlost je na hraně, gzip to shazuje, zatím jsem úplně nezjistil proč, ale dělá mi to u hodně webů, takže možná mám něco špatně na straně serveru.

To SSL, já nevím no, ono by to bylo fajn u spousty mých webů, ale to je pak třeba investice 30-60k ročně za certifikáty a upřímně, já v tom zase tak velkou přidanou hodnotu nevidím, ať se mi snaží vyhledávače a prohlížeče vsugerovat něco jiného. Ale možná tam nějaký Let's Encrypt dám.

Na optimalizaci pro mobil se juknu.

Popisek jsem si ani nevšiml, že tam není mělo by tam být "ty nejlepší recept pro váš mlsný jazýček" ... že bych to někde při úpravách vytrousil?

Titulek nevím, hlavní klíčové slovo jsou a budou recepty, další text to rozmělní, pro Sociální sítě jde dát alternativní titulek (tuším ta možná i bude, jestli ne tak ho tam dám), tohle je asi k diskuzi a určitě budu zvědavý na další názory.
Pořádám KURZY INLINE BRUSLENÍ | Dělám databáze Select-SQL.com
Fotím a píšu o tom na FOTORADY.cz a MicrostockTools.com | Cvičení s Luckou

portalbydleni
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 90
Registrace: 23.12.2013
popravdě kdybych nečetl příspěvek ale pouze nadpis tak se bojím že je to nějaký porno web :-D
čí to byl nápad dát tomu název sladká pusa? Navíc když tam vidím pečené kuře a vepřové koleno :-D Nicméně k webu, jo jsou to fajn stránky, celkem se mi líbí. Co postrádám a je to pomalu nedílnou součástí podobných webu je nějaká kalorická tabulka a podobně. Možná bych někde uvedl spíše množství na váhu než hrnek másla, nebo jeden a půl hrnku čokolády...co je to hrnek másla? jakého másla? již roztopeného, nebo v tuhém stavu? Když tam narvu celé máslo po roztátí to bude jen půl hrnku. Navíc takový děda Komárek z filmu na samotě u lesa měl specifický "hrnek" na kafe. Co se týče fotek, při focení bych asi utřel talíř od těch odrobinek, řezy mají být řezy a ne špatně ukrojená buchta. Jablečné řezy s polevou....v receptu je zalití nějakou tou hmotou na vychladlý řez, tady je vidět že to někdo lil na tácu. Proč? no ale to jsou drobnosti. Při registraci by bylo dobré roztahnout formulář "uživatelsk" v jednom řádku v dalším "é jméno"
MIKROJOB.cz Mikroslužby od 100 COPYTRH.cz Prodej a nákup článků
Reklama, která se vyplatí - PR články, textová a bannerová reklama AZET média

duben
Uživatelský avatar
WD Trader: 3/5

Příspěvky: 126
Registrace: 22.03.2012
portalbydleni: Díky za fajn připomínky. Ten nápad se sladkou pusou byl můj, protože mlsnapusa.cz byla uz obsazena a primárně to mělo být na sladké recepty a pak se to s tím kolenem a tak trochu zvrtlo :) ... pche pornoweb, jsi neměl u jezení buchet nikdy pusu od cukru? :)

Kalorická tabulka je dobrý nápad, i když u sladkých receptů to bude asi "legrace". Co se týká množství, myslím, že nejsi úplně ta správná cílovky. Ony děvčata poměrně dobře vědí, co se myslí pod pojmem hrnek tohohle, hrnek támhletoho. ... obecně "hrnkové" recepty fungují tak, že prostě vezmeš 1 hrnek a v něm to všechno odměříš. Protože se vše dělá na jeden stejný hrnek, taky sice podle velikosti hrnku dostaneš různé množství jídla, ale poměrově bude smícháno správně ;) A jakém stavu má být třeba to máslo, je přece popsáno v postupu přípravy, vždy začneš z tuhým kusem másla. To přece taky neřešíš, jestli čokoládu v tabulce. nakrájenou, nastrouhanou ... :)

Ty fotky se od těch drobností snažím otírat, nebo retušovat, no ne vždy se to povede. Zalití na vychladlý řez nějak nekoresponduje s tím, že vychladl na tom tácu? ;)

Díky za připomínku k formuláři, upravím a napravím. On tam tedy sice zatím zvenku nikdo nepřispívá, kromě těch co přemluvím osobně, ale to takzy zvažuju, že možná podpořím nějakou marketingovou akcí :)

Jak to tak čtu, tak mě ale napadá, že udělám nějaký příspěvek do magazínu ve stylu: tipy pro muže na snadné hrnkové recepty, krok za krokem od velikosti hrnku až po co se tím sakra myslí přidáme špetku tohohle a přiměřeně támhletoho! :)
Pořádám KURZY INLINE BRUSLENÍ | Dělám databáze Select-SQL.com
Fotím a píšu o tom na FOTORADY.cz a MicrostockTools.com | Cvičení s Luckou

portalbydleni
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 90
Registrace: 23.12.2013
jsi neměl u jezení buchet nikdy pusu od cukru?


Měl, ale u pečeného kolena nikdy :-)

obecně "hrnkové" recepty fungují tak, že prostě vezmeš 1 hrnek a v něm to všechno odměříš.


Autor promine u hrnkového receptu jsem nikdy neviděl aby někdo rval do hrnku máslo v tuhém stavu, vždy se píše kostka másla, půl kostky másla, případně hrnek rozpuštěného másla, to zase vím já :-)

A jakém stavu má být třeba to máslo, je přece popsáno v postupu přípravy, vždy začneš z tuhým kusem másla.


Zejména u másla, které buď těsto při nedostatku drolí, nebo naopak je těsto nepoužitelné bych to řešil přímo v receptu

Zalití na vychladlý řez nějak nekoresponduje s tím, že vychladl na tom tácu?


jakýkoliv dezert se zalévá čímkoliv při servírování t.j. na dezertním talířku, případně na plechu např. čokoláda, resp mřížce aby přebytek okapal. Na tácu zalévat dezert jsem nikdy neviděl a to jsem myslel toho už viděl dost :-D
MIKROJOB.cz Mikroslužby od 100 COPYTRH.cz Prodej a nákup článků
Reklama, která se vyplatí - PR články, textová a bannerová reklama AZET média

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se