Daniel H. píše:
Kdyz mi napisete, kolik vam to priblizne vydelava, napisu vam, jakou to ma hodnotu a mozna to od vas i odkoupim. Muj odhad je 30 000 * 0.05, takze vam to dela cca 2K mesicne, takze to ma hodnotu tak 20 tisic korun.
Ďakujem za ocenenie a ponuku. Som realista a nemám veľké oči, avšak tieto domény si cením na podstatne viac, takže ich hodnotu a teda aj možnú predajnú cenu vidím trochu v iných číslach. ;)
O predaji už nejakú dobu zbežne uvažujem, takže by som sa tomu v konečnom dôsledku nebránil, len to v prípade týchto domén nebude asi celkom jednoduché – za cenu akú si predstavujem, minimálne však xx,xxx EUR. Teda minimálne päť miestnu sumu v EUR za celok, tj. „zbierku“ 8 stockphotos ccTLD domén. Všetko je v konečnom dôsledku otázka ponuky, avšak o tom, že by som išiel pod túto hraničnú cenu ani neuvažujem. To mi stačí na tých doménach prevádzkovať to čo teraz, sedieť a čakať. :D
Cenu vidím skôr v násobkoch minimálnej hranice. Ostatne, s myšlienkou na predaj sa len tak pohrávam, takže to možno nakoniec vôbec nepredám.
Ale asi predsa len skúsim rôzne zahraničné fóra/portály, alebo aukcie, či podobne a uvidím.
Každopádne, aj tak ešte raz ďakujem za komentár Daniel H.
Akýkoľvek názor ma zaujíma, veď koniec koncov na to je táto téma.