Drago píše:
Nevíme co bylo předmětem komunikace, třeba chtěl Mirek nějaký detail. Když podpora může tak odkaz dává vždy, protože všechny opakující se otázky se dávají do nových článků, popřípadě se aktualizují stávající. Když začínáš na podpoře tak máš za úkol kompletně si pročíst všechny návody a KB znáš pak nazpaměť.
Osobně s přehledností webu problém nemám, spíše se občas ztrácím v administraci.
No to už nemá smysl nyní rozpitvávat, nicméně tak oslavně bych to neviděl.
Helpdesk řekl že neví ( a žádný link mi nedával) a že to zjistí. Druhý den, se mi ozval nějaký Konstantin Dvorakovsky a napsal cituji:
"Dobrý den,
dle techniků to není možné zjistit."Načenž jsem já odepsal že se mi nechce věřit že by nikde nebyl change log co tam dávají (kajícně přiznávám že jsem na link co postnul výše Drago zapomněl, že jsem kdysi ho viděl také). Načež se mi ozval pan Vlk, který úplně nesouvisle odpověděl cituji:
"
naše šablony obsahují základní instalaci operačního systému. PHP ani apache tam nainstalované není (kromě debian ISP)"
Na což jsem se neptal, to přeci vim. No a pak už se neozval nikdo.
A přitom to vzniklo pomalu celé zbytečně. Já si prostě v jednu chvilku vyhodnotil, že než si dávat VPS dohromady, že bude rychlejší reinstal a obnovení záloh. Tak jsem to udělal a najednou zjištuji že mi lecos nejede a tak jsem začal po podpoře žádat informaci co že tam vlastně je. Spálilo to čas minimálně 3 lidí u Wedosu a nikdo nebych schopen ani postnout link co dal Drago a rázem by bylo vše jasné.
A ještě jedna věc by wedosu pomohla, protože pochybuji že jsem jediný kdo je takto rozčarovaný ze změn o kterých neměl ani tušení. Stačilo by aby v admistraci tam kde výběr dister byl uveden buid např. Debian 8 ISP 1.05 a já bych hned věděl, že to je něco jiného než např. Debian 8 ISP 1.01 který jsem instaloval naposled a začal pátrat po změnách. Ve světě jsem to už viděl a tak by to nebyl žádný objev kola.