Už se ti podařilo nějakou prodat? :)
Ano prodal.
To je mozna duvod, proc se dalsi radeji k tomu co se jim libi nevyjadruji, protoze je nasledna castka tak nesmyslna, ze nemaji duvod
1. Ceny jsem vůbec nikde neudával, to až jsi mě požádal. 2. Cena nice2me.com očividně byla přehnaná, to nebyl zlí úmysl. 3. Komentář a zájem je něco jiného, nikomu své domény zde nevnucuji pokud někdo chce okomentovat já mu ji nutit nebudu :))
Prosím ať skončíme pozitivně, a mají tyto debaty smysl a jsou přínosem. Nechme hodnotu mých domén, asi budete souhlasit, že cena domény je do velké míry relativní záleží na kupujícím a na jeho plánu s doménou. Nechtěl jsem se tady nikoho dotknout, ale vy jste mě taky až tak nešetřili. :-) Takže sorry... Taky bych byl radši kdyby domény neleželi jen tak ladem.
Spíš se teď i příště bavme jak si pomoci a být si užiteční.
Několikrát bylo zmíněno, že s obsahem domény cena roste. Vy zde máte dost zkušeností s tvorbou webů. Takže pokud někdo z vás by chtěl něco na mé doméně vytvořit, tak budu rád. Může to být za malý pronájem, nebo nabídněte cenu, a po roce by se vidělo. Jestli pokračovat za jiných podmínek, nebo ne, nebo prodat a zisk by šel na půl. Je to jen příklad, nikoho nenutím, jen se neváhejte s nějakou nabídkou na mě obrátit. Přeji všem hodně úspěchů... :)