Děkuji. Vyzkoušela jsem to na nových, začínajících stránkách a zůžilo se to :) Moc děkuju. Jsi skvělý :)
-- 16. 08. 2015 14:19 --
peeeeta - Teď mám nějakou záhadnou potíž :)... na těch nových stránkách jsem ten řádek bez problémů našla a cvičně zaměnila kod, a ono se to zůžilo, viz zde :
http://www.zlatokopka.com..a na těch stránkách na kterých to chci mít, nemůžu ten řádek najít :) Tam kde by měl být, tam je toto : header {background-color:#000; height:315px; overflow:hidden; position:relative; width:100%; text-align:center; display:block; padding-top:100px;} , ale to co mám najít tam není - header {position:relative; width:100%; text-align:center; display:block; margin-bottom:90px; padding:8% 0 6% 0; background-size:cover; background-position:center;} a zaměnit, to tam není..... ale na zlatokopce jsem to našla hned.... kde dělám chybu? Děkuju.
-- 16. 08. 2015 14:30 --
Všimla jsem si, že kod, který jsem měla hledat tam není, místo něho je tam kod podobný tomu, co jste mi dal bych tam nakopírovala :) Teď nevím, jestli to moc nezamotávám a moc děkuji za pomoc.