Zdravím,
doufám, že se tu najde nějaky člověk, který si udělá na mě chvilku a trochu poradí v businessu.
Vlastním menší firmu, která se zabývá prodejem hraček. Zhruba 15 velkobchodníku, kteří pracují pro mě. Jsem jediným dovozcem tohoto zboží do ČR. Nejsem moc dobrý v počítačích. Zde se pokusím zformulovat svůj dotaz:
System fakturace, který mi až doted fungoval, je tužka, papír. Každé ráno zpracovávám zhruba 50 objednávek od velkoobchodníků a přestávam to stíhat. Potřeboval bych system (slyšel jsem o qr kodech)
, který mi tu práci usnadní. Takhle si to představuju: vzal bych do ruky papír se seznamem objednávek od velkoobchodníka, k tomu předem vytištěný katalog qr nebo čárových kódů a pomocí čtečky kodů a fakturačního programu bych nahral po jednom zboží do průbězné faktury. Takhle bych to dělal každé ráno a v pátek uzavřel fakturu a poslal. Takovou mám vizí vůbec ale netuším jaký software a harware použít k docílení toho co chci. Prosím o nějaké nápady nebo návrhy. Brainstormingu se vůbec nebráním.