Ahojte machri,
chcel by som sa na Vas obratit, so ziadostou o radu. Vo volnom case, po veceroch, po nociach popri robote som naprogramoval projektik
http://www.savilio.comPreco ?potreboval som moznost ako streamovat videa z roznych stranok do TV cez Google ChromeCast, WD TV Live, popripade Samsung AllCast, alebo ich stiahnut offline, do tabletu, rozpravky pre dieta ked sme isli na cestu, recepty pre svokrovcov bez netu.
Existujuce riesenia obsahovali kopec reklamy, a nesplnali moje poziadavky. Tak som zacal nieco programovat, a coraz som tomu venoval viac casu, tak som tomu dal daky loook a ze to pustim von.
(Momentalne YouTube videa niesu uplne dokonale, nakolko youtube teraz zaviedol distribuciu videa cez HTML5, tak to trosku blbne)
A teraz o co mi ide ?Som programator, a nie obchodnik.
Potreboval by som radu ako o projekte dat vediet, nech ho vyuziju aj iny ludia, ked u som tomu venoval viac ako mesiac casu.
Ako to mam spravit? 1. Mam si zaplatit niekde reklamu. A kde? Facebook, Google ?
2. Taktiez som videl rozne inzeraty ako ludia predavaju postnutie prispevku do roznych facebook skupin. Je toto tiez riesenie?
3. Alebo sluzby hromadneho registrovania do katalogov? Je to dobry napad? Som cital ze to moze aj viac uskodit ako pomoct. Navyse tie katalogy vyzeraju dost podobne. :)
4. ... ?
Viete ma dako nakopnut, ako postupovat ?
Dakujem
Zemacik