Basti - píšeš mi to jako z duše. Já samozřejmě počítám s tím, že musím makat a hlavně vytrvat a že obsah je číslo jedna. Magazínů pro ženy je milion a upřímně - články jsou překopírovávané a z 80% nic neříkající.... je na nich prostě vidět, že jsou psané unavenými redaktory a na zakázku. Co se týče vzhledu, jedná se o detaily, které se pokusím vyladit a pokud mi na to síly stačit nebudou, nechám to prostě jak to leží... mnou vybraná šablona je celkem přijatelná... viz zde
http://www.ellanela.cz Teď tam není relevantní obsah, mám to zatím jen tak, že si zkouším co jak funguje. Co bych chtěla změnit jsou detaily - zůžit záhlaví aby byl větší prosto pro články na první kouknutí :) Chtěla bych aby bylo vidět co nejvíce článků najednou. Články chci s náhledovými obrázky a to je další co chci změnit - obrázky zmenšit.... Děkuji za podporu :)
-- 12. 12. 2014 11:24 --
Mohu ještě poprosit o tip na program na úpravu fotografií a obrázků - aby měl i klonovací razítko - zdarma a pokud možno v češtině:) Nejsem už moc náročná? Děkuji