Ten obchod nevypadá zle, já bych ale být tebou a otcem coby zhotovitelem výrobků zapracoval na informacích, které jsou pro většinu lidí dost důležité a bohužel uvedeny nejsou.
prkénka:
chybí podstatný údaj a tím je druh dřeva, smrk, buk, dub ?
chybí informace o tom, jestli je povrch nějak ošetřen, je to bez povrchové úpravy? je tam olej? je tam vosk?
pokud je nějak povrch ošetřen, má tento nátěr certifikaci pro styk s potravinami?
krmítko:
chybí druh dřeva, chybí informace o ošetření dřeva, je to přece krmítko ven, lidi budou chtít vědět, jestli je ošetřeno proti povětrnostním vlivům a čím. Krmítko je evidentně mořené, o odstínu jsem ale v popisu nic nenašel. Navíc je dobré využít nabídky individuální úpravy, něco jako "toto krmítko můžete mít v dekoru" - buk, dub, mahagon........
jak se krmítko zavěsí? je k němu upevňovací materiál?
stojánek na stromeček:
tam už je alespoň informace o možné úpravě, je potřeba napsat, že stojan je z tvrdého dřeva protože to většina zákazníků z fotky nepozná, pokud tam rovnou napíšeš že je bukovej, bude to lepší.
moje rada: Zapracovat na fotkách, tyto produktové fotografie jsou velmi špatné, naaranžovat a přefotit. Ty fotky jsou to co bude prvně vidět.
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D