Zdravím,
je to přibližně rok, co jsem rozjížděl fórum víceméně identické s tímto, nicméně to bylo na free šabloně a na doméně která neměla s fotbalem nic společného. Tenkrát to bylo fórum hlavně pro fanoušky fotbalu z lide.cz, kterým se měla diskuze na lide.cz zrušit a tak už jsem to měl slušně rozjeté s necelými 50ti aktivními uživateli. Bohužel lide.cz protáhli ukončení diskuzí a lidé z fóra se přesouvali pomalu zpět a tak jsme se po dohodě rozhodli na fórum vykašlat.
Nicméně ve mě furt dřímá chuť mít nějaký komunitní web, tak jsem zvolil uplně stejné téma, akorát na koupené šabloně Metro a na vhodné doméně
http://fotbalovadiskuze.cz. Teď mě ale čeká něco hodně těžkého - nahánění uživatelů, které jde tentokrát od nuly. Uvítám jakékoliv tipy jak na fotbalové fórum dostat fanoušky bez toho, abych si musel sám vytvořit 20 profilů a bavit se sám se sebou (to je až poslední možnost).
Dále bych uvítal jakékoliv rady ohledně rozpoložení webu, sekcí, a nevyužitých možností. Prostě jakékoliv tipy na tuning fóra :-)
Další důvod proč jsem založil tohle téma je návrh na výměnu odkazů - pokud vlastníte sportovní nebo fanouškovský web, rád s vámi odkaz vyměním!
Díky za všechny postřehy, rady, tipy, ale i kritiku.
PS: Se záhlavím si ještě pohraju - místo kostiček jako je FAQ tam bude livescore a další užitečnější-fotbalová nabídka.