Čaute, tak ma napadlo, keď ste tu mali teraz tú rýchlu súťaž, že nechceli by ste spraviť aj nejaký turnaj v šachu povedzme? A víťaz by dostal nejaké WB. (Na toto je celkom dobrý web playok.com, kde sa dajú pekne robiť takéto turnaje). Inšpirovala ma jedna dávnejšia súťaž tohto typu na inom fóre :)
ja by som sa určite zapojil, hral som aj na spomenutom nemenovanom fóre a myslím, že by som vedel aj o ďalšom použivateľovi, ktorý by sa určite zapojil...
Sice to nějak extra moc neumím, ale rád se zúčastním, pokud by to nebylo zorganizované tak, že budu v práci :-) Už víte případně nějaký termín, kdy by se to mohlo uskutečnit?
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz
Prepáčte mi, ale som ochorel a dneska som celý deň prespal...Takže dajte mi chvíľku čas. Možno už zajtra to spíšem. Pravdepodobne to hodím na budúci víkend na nedeľu...Ay sa mohli zapojiť aj užívatelia, ktorí chodia na webdeal len raz za čas...
Já mám příští týden volno jenom ve středu, jinak jsem v práci (dělám na šichty). Já bych mohl 7,8,9,12,17,18,21,22,23 tento měsích. Zbylé dny nemohu :-)
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz