Při navrhování dalšího kandidáta na rozhovor jste nejčastěji po Wedosu zmiňovali právě Subreg.cz. Vaše přání plníme a nyní můžete navrhovat otázky na které byste se chtěli zeptat Subregu, resp. jeho zakladatele Honzy Horáka.
- ake zmeny má subreg pripravené v súvislosti so zmenami pri predregistrácii - " speciálni registrace" domén, aké budú podmienky a ceny za odchyt domény.
otazky od nas: 1) co planujete do budoucna ? 2) kdy se muzeme dockat dalsich koncovek, opravdu jsou potreba.. co treba .nl 3) je neco co vas muze ohrozit ?? 4) jak se vam spolupracuje s vasim spolumajitelem ??
Moje otázka zní, jakou hrozbu pro Vás představuje expanzi wedosu v tomto segmentu služeb a připravujete nějaké opatření, akce nebo cokoliv jiného jako protiváhu v konkurenčním boji?
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz
Chtěli jste se stát společně s Dennym jedničkou ve webhostingových službách. Po koupi station.cz jste se určitě přiblížili. Jaké plánujete další kroky k posílení pozice a dosažení tohoto cíle?
Včera jsem zapomněl provést uzávěrku, proto nové datum dnes ve 21:00.
Já přídám následující otázky: Jak dlouho potrvá akce na .sk domény? U akcí je uvedeno datum 30. 9. 2011, nicméně akce pokračuje. Plánujete zavést droplist .cz domén? Co nového chystáte do konce roku?