wico píše:
Zamotáváte se Vy a pěkně
My? Ne. To Vy jste se zamotal od počátku. Nějak jste stále nevysvětlil například tu agresivní podporu...
wico píše:
Emaily jste odeslaly ještě dříve než jsem uvedl název domény wellnesstipy.cz která patří k zákaznickému účtu kde je i doména a emailová adresa kam jste zaslali nevyžádanou poštu.
Z toho jasně vyplývá, že nepíšete pravdu.
Píšeme pravdu! Nemáme důvod si vymýšlet a lhát. Lže tady někdo jiný a nezlobte se, ale zamotal jste se do toho docela dobře.
Tak aby bylo jasno. Zopakujeme si to.
Dostal jste od nás 3 maily.2 na jednu adresu - první 06.06.14 07:48 (trochu jiný než byl zveřejněn a byla tam návrh na pomoc a řešení jakéhokoliv problému) a druhý 06.06.14 16:43 (ten jež jste zde zveřejnil) na adresu, která byla kontaktní u chatu, který jsme zde zveřejnili. Tato adresa nemá v zákaznickém účtu tu doménu, kterou zde stále opakujete. Tuto adresu jsme našli podle chatu, který jsme zde dali a podle kterého jsme usoudili, že to psala stejná osoba (jako toto vlákno).
1 mail na jinou adresu - 06.06.14 16:44 a to na adresu, která má v zákaznickém účtě doménu wellnesstipy.cz, kterou jste zde zveřejnil sám 06.06.2014 12:39.
Pokud kontaktujeme zákazníka s tím, že měl problém a chceme mu nabídnout pomoc, tak to není nevyžádaná pošta..., ale to už vážně zacházíte daleko a skutečně plácáte a snažíte se ze svých pohádek nějak dostat.
Nezlobte se, ale jinak to napsat nejde.wico píše:
Anonymní nejsem kontakty tak jako vy si může každý dohledat, požádat o ně. Pokud mám zájem a je o čem rád s každým komunikuji.
U vás a v tomto případu zájem nemám je o ztráta času a napsal jsem to již několikrát. Rozflákaný IMAP jste nedokázali ošetřit za půl roku tak o čem se budeme bavit, co budeme řešit? Nic.
Tady ve fóru nemáte v profilu ani jméno, ani příjmení a ani žádnou další informaci, která by jasně ukázala kdo jste. Takže jste anonymní. Na soukromé zprávy jste nereagoval, na maily také ne. Takže jste anonymní. Pokud tvrdíte, že jsme maily poslali třetím osobám (majitelům účtů u nás), tak to také nejste vy a jste stále anonymní. Stále nevíme s kým máme tu čest...
IMAP funguje 80.000 jiným zákazníkům a bez toho, aniž napíšete jaký máte problém, tak nemůžeme pomoci. Namísto toho jste začal s "sh.." urážkami a obviňováním z arogantní podpory...
Chtěli jsme Vám pomoci. Ještě než vzniklo toto vlákno. Chtěli jsme pomoci i při tomto vlákně a chceme pomoci i kdykoliv do budoucna. Bohužel, když nechcete, tak se nedá pomáhat.
wico píše:
Nechápu tedy proč mě hystericky naháníte obtěžujete cizí lidi nesmyslnými emaily navíc s výhrůžkou to si líbit nenecháme.
To nebyla výhrůžka, ale konstatování toho, že se budeme bránit. Začal jste nás urážet a my si to líbit nenecháme. Chápete to? Budeme tady vysvětlovat všechny vaše pohádky a věci věci kterých se motáte (například maily).
wico píše:
zde prokazatelně lžete
Vidíte. Nelžeme. Na rozdíl od Vás. Doslova a do písmene.
wico píše:
email jste poslali na jinou doménu, kterou jsem zde nezmínil a je na účtě domény wellnesstipy.cz
Jakým způsobem jste se o ni tedy dozvěděli?
Jak bylo uvedeno, tak 2 maily byly poslané na jiný mail a to na mail, který je veden jako zákaznický u chatu, který jste s námi navázal a který jste zcela arogantně ukončil (ať použiji Vaše slova :-) ) a to i přes slušnou nabídku, že problém budeme řešit.
Ten chat nebyl problém najít, protože za den máme tak 200-300 chatů, které jsou tříděné podle oddělení a tak jich projdete pár a pročtete co lidé píší a vidíte jak je to. Najdete tam jedinou stížnost (za celý den), že si někdo stěžoval na mail. Na e-mail u tohoto chatu jsme psali. Nehledejte to v žádnou záhadu a nesnažte se nás z něčeho obvinit.
wico píše:
Mě napadá pouze jedna věc a to snad ani nemůže být pravda
Jde o cizí zákaznický účet jiné než mé osoby, který se mnou nemám nic společného
Je to pravda a nemáme důvod si nic vymýšlet. Jediný, kdo si tady vymýšlí jste zatím Vy. Arogantní podpora, 10 výpadků (přitom u nás jste psal 5 a hlásil k nám 1) a urážení o "sh.." službách a nakonec, když jste se v tom zamotal, tak tady kritizujete procházení zákaznických dat, rozesílání nevyžádané pošty apod.wico píše:
Špatného na tom není nic to si děláte legraci?
Neděláme. Zatím to vypadá tak, že si legraci děláte Vy, protože si stačí projít všechna výše uvedená tvrzení a dát si je do logických souvislostí a uvidíte, kdo tady lže a kdo se v tom zamotal. Urážet se však nenecháme.
wico píše:
Jakým způsobem se dostal email od p. Grilla do emailové schránky firmy, který s tímto nemá nic společného.
Náhodou:) se jedná o firmu, která má svůj hosting u Vás v účtu, který je svázán s doménou wellnesstipy.cz, kterou nabízím zde v aukci.
Rád se Vám případně omluvím za to že jsem naspal (.. takže se tam asi hrabete v datech jak se Vám zlíbí..)
Děkuji
To jsme tedy v očekávání, jak to bude s omluvou :-) Vysvětlili jsme to dost jasně. V žádných datech se "nehrabeme", ale pouze jsme si prošli chatovou a mailovou komunikaci s našimi zákazníky.
A až budete dávat omluvu, tak se omluvte za tu aroganci té podpory a další věci, které jste nepravdivě napsal...
Dál už toto vlákno nemá smysl. Z naší strany bylo sděleno vše potřebné a ničím jsme se neprovinili, ale naopak jsme chtěli zákazníkovi pomoci s tím, že měl pocit, že mu něco nejde.