mervin.33 píše:
O magazínu jsem uvažoval taky, ale s tím bych asi morálně dost bojoval, protože při psaní o alternativní medicíně bych musel být "na stejné vlně" s myšlením lidí, kteří alternativu vyznávají. Já, se svým pragmatickým myšlením s mnohými věcmi v alternativní medicíně nesouhlasím a pomyšlení že bych měl někomu vymývat mozek a psát na základě nepodložených informací, jako to dělají někteří léčitelé se mi nelíbí. Proto jsem založil jen toto fórum, kde můžu případné extrémní názory korigovat. O momentizaci přehled nemám, ale myslím, že při vyšší návštěvnosti by mohla být hodně slušná.
Tak z tohoto příspěvku jsem jednak nepochopil, proč si vlastně to fórum dělal a taky co jako teď čekáš? Že začnou chodit lidi na prázdné fórum a něco tam psát? Pokud nemáš obsah (blog nebo magazín) kterej by je přitáhl obsahem, tak tam nikdo chodit nebude, co by tam dělal? Diskuzí o altetnativní medicíně je mraky a diskutuje se tam hlavně o obsahu který je přidružený, nebo tam ty lidi táhne komunita okolo "něčeho" nebo "někoho". Rozjet fórum bez přidruženého obsahu, stojí buď čas (ale jen pro toho kdo se tématem zabývá) nebo peníze za napsání úvodních příspěvků skrze "startovací" uživatele. U tebe nevidím ani jedno, ani druhé.
Navíc jak už tu padlo máš to fórum hrozně rozvětvené, takže přidávání obsahu bude hodně pracné. Jinak ta světle modrá šablona je pěkná, ovšem je to to jediné co se na webu dá hodnotit.