Poptávka se ptal na spam u inzerce konkrétně inzerce půjček kde inzerují převážně lidi co si nabídkou půjček přivydělávají snaží se vydělat, jako každý.
Bohužel to jsou z 90% idioti a každý den bez špatného úmyslu spamují inzerce, které mají v záložkách stále stejnými texty.
Zde v případu kdy se bude jednat o inzerci pouze pro registrované potvrdí odkaz a dojet mu heslo a login k žádným katastrofickým scénářů úbytku návštěvnosti nedojde.
Naopak ubude práce s duplicitou a omezí se spamboti.
Jak je to v jiných případech psát nebudu na to není čas, ale uvědomte si co to je profesionální deformace.
Doporučuji Vám všem, kdo to neděláte, zavolat si vždy když o něčem přemýšlíte jak to udělat na webu.. přítelkyni nebo někoho kdo se nazývá "Blbý Franta Uživatel" a probrat to sním...
Získáte informace, které vydělávají peníze :)
Jinak sry za „Toto je absurdní blábol“ co jsem ti napsal jsem podrážděny v poslední době.
basti píše:
wico: Proč? Budu zadávat komentáře do nějaké služby, která může kdykoliv změnit svůj pohled na věc, zkrachovat, zrušit služby atd? Facebook to už párkrát udělal. Druhá věc je ta, že se nechci kvůli komentu registrovat do několika dalších služeb, už tak mě jich otravuje dost. Lidi jsou taky líný hovada, takže pokud jim při komentování kladeš překážky, prostě psát nebudou...