Zdravím , potřebuji poradit okolo forum - phpbb . Mám vytvořené forum ,lidi tam nahrávají obrázky . Muže se stát že forum bude přeplněné a potom tam nepůjde už nic nahrávat ? Jak to vyřešit abych nemusel kupovat větší hosting a mazat příspěvky ? Díky za odpověd
Bohužel PhpBB je v tomto ohledu velmi špatně řešeno, vše se ukládá na jednu hromadu. Otakar kdysi plánoval vytvořit nějaký modul, ale nejspíše z toho asi bohužel sešlo. Tak že bez modulu se neobejdeš.
No Wedos celkem pravidelně dělá akci na prodloužení 5 až 10%, samozřejmě že pro nové registrace a služby je to daleko víc. Na druhou stranu jsem teď někde viděl hezkou cenu za registraci domény tuším cca 90,- ale to prodloužení 300,- tak to se mi dělalo docela mdlo.
Tak domény, tam to má pomalu každý podobně, pokud neprodávají rovnou bez zisku. Jeden tebou zmíněný příklad tu též bliká :-). No pravidelně 5 až 10%, to je jak nic, z těch 25 kč měsíčně, to člověk ani nepozná. Když už slevy, tak jako Béda trávníček a jeho kolo štěstí, to je frajeřina.
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz
No hele jen nech bejt, korunka ke korunce :-D já jsem tuhle prodlužoval v akci tuším 15% a to už bylo znát, přeci jen tam toho mám drobet víc. Takže u projektů, které určitě pojedou několik let je prodlouženo už docela dlouho dopředu :-)
freez píše: No Wedos celkem pravidelně dělá akci na prodloužení 5 až 10%, samozřejmě že pro nové registrace a služby je to daleko víc. Na druhou stranu jsem teď někde viděl hezkou cenu za registraci domény tuším cca 90,- ale to prodloužení 300,- tak to se mi dělalo docela mdlo.