Ty jo, takový odborník, co spouští služby jako "Nabídka nejlevnějších SMTP serverů na světě" a dalších perel nedokáže určit, o jaký disk se jedná? To se mi nechce věřit :-)
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz
Tak "pane" majiteli, co se tu ztrapnil hned prvními svými příspěvky (Nabídka nejlevnějších SMTP serverů na světě a vzápětí hledáš sdílený webhosting bez omezené emailové funkce), zeptej se tech svých "odborníků" (lidí), co se starají o ty mega projekty tvé, ty budou nejlépe vědět co je to za šrot ;-).
Mám rád sladké, takže si rád dám občas dort od vymazlene-dorticky.cz
Úplně sem čekal na tu vaši "bombovou zprávu", poprosím vás aby jste se zdržel komentování jakýkoliv mých příspěvků. Opravdu mě tím dokážete jen nasrat. A to že se ptám tady snad má nějaký důvod.
15 tisic otackovy disk s rozhranim SAS. Do serverov od HP, IBM a Dell servery ho nemusia zobrat. Podla mna nepredajne. Nikto to nekupi, nebude riskovat, ze je poskodeny a podobne.
Myslím si, že pokud k onomu serverovému disku nebude vystavena faktura + záruka, nikdo jej nekoupí. Jak už tu bylo řečeno, jenom blázen si dá do serveru neznámý HDD. Jinak bych se chtěl na rovinu na něco zeptat pane Netopile. Nesouvisí vaše aktivita na Webdealu s jistým panem Królem, který se onehda zajímal a měl nějaké aktivity v odvětví "SMTP hostingů" ??
Jan Paluska píše: Myslím si, že pokud k onomu serverovému disku nebude vystavena faktura + záruka, nikdo jej nekoupí. Jak už tu bylo řečeno, jenom blázen si dá do serveru neznámý HDD. Jinak bych se chtěl na rovinu na něco zeptat pane Netopile. Nesouvisí vaše aktivita na Webdealu s jistým panem Królem, který se onehda zajímal a měl nějaké aktivity v odvětví "SMTP hostingů" ??
Já jsem o tom přesvědčen. Když si přečtu ty jeho příspěvky, a vidím že to píše takovej Baron Prášil, tak mám vztek že bych "sežral klávesnici". Já jen doufám že těm jeho úžasným nabídkám někdo nenaletí.