alijosha píše:
Když jsem mrknul na tvůj web, tak na mě působí divně už z toho důvodu, že toho moc nevidím (obsah) a to co vidím, nevím, co má vlastně znamenat (myslím ty barvy). Dále tam postrádám nějakou tu omáčku okolo, statistiky, novinky například z fotbalu a hokeje atd.. Vzhled nehodnotím, jelikož každý má jiný vkus. Ale uvidíš, že pokud se zaměříš na obsah (tím nemyslím v současné podobě), web ti to výrazně oživí a přiláká ti to návštěvnost. Takhle osobně nevidím důvod, proč by tam měl někdo chodit, jelikož podobných webů existuje minimálně 10 000, možná i víc.
To je právě se mnou těžký :( nemám na ten web moc času a taky jsem si tu časovou nenáročnost chtěl udržet, prostě půl hoďky denně na preview s tipem, nic víc. Když začnu přidávat obsah navíc, jako tabulky atd, rozhodně by to přitáhlo více lidí, ale stálo by mě to více času. Podobných webů sice existuje min. 10 tis., ale ta hlava co na ten můj píše je na světě jen jedna jedinááá :D
A teď už jdu něco dělat, tak se mějte :-) pardón za tuhle docela zbytečně protáhlou diskuzi.
PS: Webdeal mám rád, nechci abyste mě měli za arogantního vola co neunáší kritiku jeho hnusnýho webu :D rád bych abychom zapomněli :-)