Zdravím Prosím o případné Vaše názory a připomínky na vylepšení začínajícího inzertního portálu zaměřeným na inzerci aut a moto s automatickými převodovkami .
Já myslím, že dobrý. Jednoduchý, přehledný. Výhradu mám jen za 1/ k názvu domény - proč se někdo pořád snaží hledat pro české weby anglické názvy? název inzerce by měl být jednoduchý a dobře zapamatovatený. 2/ změnil bych logo (asi ve stylu auta a nebo líp předělal to "A")
Nechci se tu opakovat, ale ten název stránky a logo se mi nelíbí. A když zadám něco do filtru mělo by se mi pod tím ukázat číslo, kolik aut to splňuje a s kliknutím na to by se měly zobrazit.
Ještě mě napadá...v době kdy jsem dělal ještě jen reality, jsem využival dost Sreality.cz - potom, co ale změnily design a na stránce se ukázalo jen pár nabídek, mi systém přišel nepřehledný. Podobně je to i u tebe. Vypisy inzerce máš zbetečně velké na úkor počtu všek nabídek na stránce.
Web je to přehledný a propracovaný. Jednu námitku bych měl, a to: Hlavničku bych nenechával bílou, ale třeba pomocí z-index bych tam vložil nějaký upravený obrázek v barvách webu (aby byl "pod" menu), klidně jen lehce vystínovaný nebo s 50 % viditelností. Určitě by to vypadalo líp.