Jakub Senko píše:Výhradne končím s prezeraním ponúk hostingov v čase, keď zbadám limit na prenos dát. Ako je možné, že v dnešnej dobe, kedy má pomaly každý neobmedzený internet doma nie je to isté zavedené aj na hostingoch? (ja o tom radšej napíšem úvahu na
blog)
Asi preto som skončil pri prezeraní ponuky tohoto hostingu už pri 3. riadku. Inak stránka pekná ;)
jde o to, ze NEomezene je vzdy omezene
realne by mohlo fungovat ve stylu Hofyho vety:
Nabizime neomezene sluzby vsem, kteri nam poskytnou neomezene inkasotakze co se tyce omezeni, vzdy se najdou klienti, kteri chapou jak to s danymi sluzbami je a naopak "zdrhaji" z webu, kde blika NEomezene
napr. mi rekni - k cemu ti bude NEomezeny gigabit, kde budes pripojen do sdileneho paterniho rozvodu s gigabitovym portem, ale realna pruchozi konektivita bude stezi 20 mbit ? Ano, budes mit treba i dostupnost 99,9% ale porad nebudes na pruchozim internetovem Gigabitu, ale jen lokalnim - a v tom je rozdil sluzeb
doporucuji shlednout video
http://pepino.omezenyhosting.cz/neomezene.wmv---
ale k tematu, tim se nijak nezastavam 4hostu ani je nekritizuji - alespon maji snahu s necim zacit a nesedi s bramburkama u TV :-)