No zkusím to, ale moc na to nesázím, jak to ten automat jednou smaže, je to v řiti. Nejde mi ani tak o ty peníze za měsíc, ale o ty co bych vydělal do budoucna. No a když k tomu připočtu reakční čas podpory systému :-) Asi tam ty dotazy jdou pěšky, tak si nejsem moc jistej. Ještě dneska si živě pamatuju jak jsem po změně DPH vybíral peníze ze systému, vybíral jsem je hned po novém roce čili že v lednu někdy koncem měsíce a tak jaké bylo moje překvapení, když přišla faktura ještě se starou sazbou DPH, tak jim píšu, odpověď asi za 4 dny s tím, že jsou z toho v šoku, že jsem první kdo se ozval že nesedí DPH a to přesto, že již spousta lidí fakturovala (res. vyplácela). Je až zarážející, že u nás prostě nikomu nic nefunguje, nebo to funfuje s chybou a zákazníci si toho ani nevšimnou. U fakturace je to ale dost podstatné. Když se mi to samé stalo u jednoho affiliate programu, kde fakturuje troufnu si říct stovky lidí a z nich je podle mého názoru polovina plátců DPH a nikdo si tři měsíce nevšimne, že je špatně nastaven systém a fakturuje DPH ve výši 18,5 na místo 21 tak to mi hlava nebere, je tu jasně vidět, že to tu většina lidí má na těžkém salámu, toto sem sice nepatří, je to jiný případ a dost jsem odbočil.
Jedno poučení si z toho ale člověk vzít prostě musí "někdy prostě ušetřená koruna nevykompenzuje následnou ztrátu" kdo to ale má předpovídat že :-)
Blog|
Pozor!! Občas trochu kecám :-D