Mac píše:
Dobrá potrpíš si na slovíčkaření a asi i na pseudofilozofii. Beru v potaz. Vulgarizmy stejně jako citaci využívám jen, když je to nezbytně nutné - Rána do palice je mnohem účinnější, než obsáhlé rádoby intelektuální diskuze o ničem. Je to něco, s čím máš nejen ty problém, každopádně pro mě to není dostatečný důvod k tomu, abych na tom něco měnil.
Ale tohle už není trochu, ale pořádně OT a protože nestojím o další PM promluvu do duše, nechám tě bez jakékoli další reakce sdělit mi, co máš na srdíčku a tím pro mě bude tenhle topik uzavřená kapitola. ;-)
Nevím o tom že bych ti já někdy posílal nějakou PM s promluvou do duše či nějakou jinou, na sobě nic měnit nemusíš, mně nevadí že si hulvát, takovejch je. Chovej se jak uznáš za vhodné je to tvoje vizitka, ne moje.
-- 10. 10. 2013 13:42 --
stephan píše:
Jinak má pravdu Freez, neměl jsem namysli pohyby dolů, ale pouze nahoru, kdy se mi zdá, že to je dáno napevno a nejde se tam dostat. Pokud se kouknu na některé weby, tak bych se nebál snad ani tvrdit, že mají pozice koupené (nemám na mysli PPC).
Osobně nemohu překonat na Seznamu pomyslnou hranici SR4, zase na druhou stranu je mi to jedno z toho důvodu, že web má návštěvnost a na KW je permanentně v první pětce, takže ten rank je mi tak nějak šumák, je to ale dost divné.