Fit píše:Aha, tak záleží, jak to chceš mít. Já mám docela taky velký magazín už pro rybáře a řeším to tak, že na magazínovou část mám WP a na fórum phpBB. Stejně to má třeba i
http://www.svetandroida.cz/ + androidforum.cz. Jen jsem chtěl trochu obhájit WP, nemám nic proti ostatním CMS.
oCestovani.cz - tak to držím palce, to by mohl být pořádný web potom. Sám mám VŠ cestovního ruchu, tak se tam rád občas podívám a ten web znám. Držím palce!
Já sám WP hodně doporučuji (kromě ocestovani.cz mám všechny weby na WP a jsem spokojen). Pro většinu webů je naprosto dostačující, ale pro komplexní weby si myslím, že jsou momentálně lepší řešení. Na druhou stranu udělal WP za poslední rok velký pokrok a pokud by se mu to povedlo zopakovat, tak o něm možná vážně začnu uvažovat i pro oCestovani.
freez píše:
Web ocestovani.cz býval svého času dost oblíben, taky jede už tuším od roku 2007 cca. Ale bude na něm tedy halda práce, je to neudržované, fotky v cestopisech jsou fuč a celkově je web strašně chcíplej. Ale zas na druhé straně je to slušnej základ. S dobrým CMS jako je Drupal, nebo Joomla obsáhneš všechno co na webu bylo s jednou platformou. Fórum, magazín i cestopisy. No jsem na to zvědav, já jsem tedy s posledním kouskem začal jak se říká na zelené louce, ale už se to začíná zvedat, pomalu, ale jistě bude na čase spustit i to fórum. práce je ale pořád víc než dost.
Máš pravdu, že dříve to byl jeden z nejlepších webů zaměřených na cestování. Poté se o web minulý vlastník přestal starat, což mu nemám za zlé, protože se věnoval jiným, výnosnějším projektům. Naopak za to mohu být rád, protože jinak bych se k takovému webu nikdy nedostal :)
Web byl několik let neaktualizován a je to na něm pořádně znát. Přesto je až s podivem, že si udržel velmi slušnou návštěvnost, ačkoliv přes 2 roky na web nebyl přidán jediný článek nebo cestopis. A proto bych ho příští rok chtěl opět uvést do provozu. Však to bude skvělý doplněk k dalšímu webu, na kterém teď pracuji.
Fotky jsem s těžkým srdcem musel vymazat, protože dle názoru právního poradce byly nedostatečně vyřešeny autorská práva. Radši vymazat několik tisíc fotek, než poté řešit spory u soudu :)