No musíš nějak ty BOTy oddělit od normálních uživatelů a pak je všechny hromadně označit a smazat. Já to raději mazal po jednom a přitom jsem dával blokaci jejich IP a i emailů. Chce to po čase si vytvořit svůj black list.
A proč je chceš vůbec vymazat? Oni tam mají svůj význam a pomáhá to i Tvému fóru, díky tomu můžeš definovat, kam se indexovací boti mohou dostat (pomocí oprávnění). Já jsem si do toho seznamu naopak ještě přidal Seznam Bota :)
Fit píše: A proč je chceš vůbec vymazat? Oni tam mají svůj význam a pomáhá to i Tvému fóru, díky tomu můžeš definovat, kam se indexovací boti mohou dostat (pomocí oprávnění). Já jsem si do toho seznamu naopak ještě přidal Seznam Bota :)
Zkus tohle - Administrace fóra > Uživatelé a skupiny > bezpečnost uživatele: Pročistit uživatele a pak zadej všechny uživatelský jména, které chceš vymazat.
Otakar Pěnkava píše: Povol captchu při registraci, jinak se ti budou registrovat pořád a nic s tím neuděláš... Stačí jednoduchá otázka a odpověď.
No, ale vlastní otázka a to česky. Jelikož normální capatcha jsem měl, ale stejně se BOTi registrovali. Čeština je pro ně už horší a ještě nějaká neznámá, ale jednoduchá otázka.