Volná diskuze

Poptavka-zdarma.cz
WD Trader: N/A/5

Registrace: 22.05.2012
ahoj. může někdo poradit jak zakážu registraci a vkládání příspěvků nových uživatelů ve Wordpressu? Pravděpodobně mám napadený web infikovanou šablonou, ani změna šablony nepomohla. Akismet chce money :-(

wico
Zabanován
WD Trader: 5/5

Registrace: 18.12.2011
Máš na mysli uživatele nebo spamboty
pošli mi url do pm (pokud to neni supr tajnej projekt :) )

Poptavka-zdarma.cz

asi uživatele - hlasí mi to registraci nových uživatelů a automaticky to zvěřejňuje příspěvky .... zkusil jsem plugin Sabre, uvidíme

peeeeta
WD Trader: 4.83/5

Registrace: 02.09.2012
Přihlaš se do Wordpress - poté v menu vyber Nastavení -> Obecné -> odškrtni políčko zaregistrovat se může kdokoliv a také vyber výchozí úroveň na návštěvník.

Článek - http://blog.doprofilu.cz/nezarazene/uzi ... vneni.html
Pokud jsem ti pomohl přidej mi bod tlačítkem [+]
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

wico
Zabanován

já nevím jak to tam máš co to je za web ... tak těžko radit
Kód: Vybrat vše
Přihlaš se do Wordpress - poté v menu vyber Nastavení -> Obecné -> odškrtni políčko zaregistrovat se může kdokoliv a také vyber výchozí úroveň na návštěvník.

v základu to nemusí řešit zákazem, ale stačí odškrtnout každý komentář musí admin schválit (nebo jak to tam je) poptávka asi chce aby mohli přidávat, ale měl to pod kontrolou, ted jde o to kam se mu registrují a kam přidávají například pokud je to inzerce... chce to vidět

osobně si myslím, že je to inzerce a spamboti mu tam postují inzeráty na viagru atp :D pak ti sabre nepomůže

Poptavka-zdarma.cz

to wico: si myslíš jako že sem nějaký amatér? :-D to jsem samozřejmě udělal, ale lezou tam i přes to.

to peeeeta: no vidíš, přiřadit automaticky statut návštěvníka mě nenapadlo. ty budeš liška mazaná (nebo co je to za avatar :-D )

peeeeta

Poptavka-zdarma.cz píše:
to wico: si myslíš jako že sem nějaký amatér? :-D to jsem samozřejmě udělal, ale lezou tam i přes to.

to peeeeta: no vidíš, přiřadit automaticky statut návštěvníka mě nenapadlo. ty budeš liška mazaná (nebo co je to za avatar :-D )

No tak reputace :)

Wico: jak vidíš, tak pomohlo, já to bral tak, že nechce, aby se někdo mohl registrovat. Na komentáře mám akismet a v článku je detailně uvedeno co, který uživatel smí.
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

wico
Zabanován

peeeeta píše:

No tak reputace :)

Wico: jak vidíš, tak pomohlo, já to bral tak, že nechce, aby se někdo mohl registrovat. Na komentáře mám akismet a v článku je detailně uvedeno co, který uživatel smí.

tak to je fajn jestli to pomohlo
Poptavka-zdarma.cz píše:

pak, ale pak seš poptávko totální amatér :D
btw. co jsi samozřejmě udělal?

peeeeta

wico píše:

tak to je fajn jestli to pomohlo pak, ale pak seš poptávko totální amatér :D
btw. co jsi samozřejmě udělal?

Taky mi to připadá jako základ.
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

Poptavka-zdarma.cz

wico: co jsem udelal? zakazal reistraci i vkladani prispevku. akismet jsem nainstalovat chtel, ale je to nejak zpoplatnene.
tak s blogy zkusenosti tolik nemam...pro verejnost provozuju jen inzertni weby

peeeeta

Poptavka-zdarma.cz píše:
wico: co jsem udelal? zakazal reistraci i vkladani prispevku. akismet jsem nainstalovat chtel, ale je to nejak zpoplatnene.
tak s blogy zkusenosti tolik nemam...pro verejnost provozuju jen inzertni weby

Akismet zpoplatněný není.
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

Poptavka-zdarma.cz

peeeeta: http://akismet.com/plans2 - a proč to chce doláče? zadarmo jen pro nekomerční weby a já mám jen komerční

peeeeta

Poptavka-zdarma.cz píše:
peeeeta: http://akismet.com/plans2 - a proč to chce doláče? zadarmo jen pro nekomerční weby a já mám jen komerční

Nevím jak je to pro komerční stránky (nemám je), ale myslel jsem si, že j to pro všechny stránky zdarma.
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se