strihac píše:
Již jsem ti minule naznačil, že já si nehraji a nehádám na písku. Jestli ty to ve svém životě děláš, tvá věc. Ač bych ti úspěch přál, tvůj výplod se zatím nezdá být příliš kvalitním čtivem, když si hraješ jako kočka s myší.
Konstruktivní otázky jsou pro mě konstruktivní od těch, kteří mají zájem se dozvědět o daném oboru, věnují čas přípravě rozhovoru a zachovávají respekt. Jan Kalianko z Vodňan (ty) si nemyslí, že jsem dobrý, ale řada ostatních děkuje, že jsem jim při jejich dotazech pomohl. Řada médií (jak jsem již psal a dokázal ti minule) mě chce poslouchat. Kdybych byl imbecilním analfabetem (tak jak si myslíš o každém úspěšném, že je), tak bych si s tebou na to pískoviště zašel stavit bábovičky a hádat se, kdo jí má větší.
Jsem rád, že jsem tě ke knize inspiroval, inspiroval k tomu, aby si konečně místo tlachání začal něco dělat a domluvil sis kamaráčuft na sepsání rozhovoru na podnikatelském serveru. Četl jsem totiž, jak se do tebe pár lidí pustilo za to, že o nějakém svém projektu si nechal zaplatit články. Tvé jednání je asi pomsta za to, že o mě se zdarma a s chutí píše a ty musíš o články prosit a dokonce platit. Mě je jedno jestli to je pravda nebo není. Já to dělat nemusím a již jsem zmiňoval, že vytvářím takové věci, o kterých sami provozovatelé, redaktoři a moderátoři rádi mluví. To si ostatně můžeš ověřit tam, kde si články o mě viděl.
Jsem rád, že si se na základě dvouleté zkušenosti s e-shopem rozhodl napsat knihu. Mladé talenty naše společnost potřebuje a pokud si myslí, že jsou modlou začátečníků po tak krátké zkušenosti, tak před nimi tedy smekám. Já to za tak krátkou dobu nedokázal a knihu o podnikání v oblasti e-commerce píši od dubna 2013, tedy po 6 leté zkušenosti v e-shopech a po vydání své první knihy, která (snad to mohu říci) slaví zatím velký úspěch.
A opět rada nakonec. Méně mluv a více pracuj.
Proboha, ty si vážně namyšlenej vůl, to není ani možné.
1) Mám mnohem hlubší zkušenosti s e-commecí, než 2 roky, ale to by si musel něco vědět a ne jen urážet.
2) Jsi vtipnej, když siu myslíš, že si mě k něčemu inspiroval. E-shop knihu píšu už skoro rok a takovej chvástající se trouba, jako jsi ty, by mě fakt inspirovat nemohl...
3) Rozhovorů semnou bylo na internetu už několik, můžeš si je najít. Mezi námi dvěma je jeden rozdíl - semnou rozhovory ti druzí skutečně dělají, ty si je musíš napsat sám a pak si je necháš někde publikovat...
4) Neplatím si nikde za články, to že to nějaký debil někde napsal, tak to neznamená, že to tak je. Psalo se to dokonce někdy i tady a kdyby si tu diskuzi četl dál, tak i nezávislí lidé, jako třeba Drago nebo Wladass nebo kdo to byl (omlouvám se oběma, neví kdo to přesně byl), zde hned pod to napsal, že ho nikdo nenutil, nic za to zaplaceno nedostal a že tomu nevěří...
Ale ono je lepší, než napsat "byl jsem v číně nulakrát" hned na někoho zaútočit a začít z něj dělat debila. Přestaň si o sobě tolik myslet, nejsi hvězda, tak ji ze sebe nedělej... Již minimálně 2x si nemohl napsat, kolikrát si byl v číně... Není to trochu divné, když píšeš o číně knihu a děláš ze sebe odborníka? Bojiš se, že se prozradí něco tajného???
-- 01. 08. 2013 18:55 --
Wladass píše:
Píšeš romány, ale aby si odpověděl na otázku kolikrát si byl v Číně to ne.
strihac píše:
třikrát (2009 - 2011)
tím jsou snad všechny KONSTRUKTIVNÍ otázky zodpovězeny a pánové nadále nebudou v diskusích, ke kterým nemají co říci, psát nesmyslné domněnky a otázky, které jsou naprosto bezvýznamné
Tak pro tebe to podstatné není, pro nás ano. Pokud ze sebe někdo dělá mega odborníka na něco, kde ani nebyl, nebo tam byl párkrát, tak to asi bude spíše chvástal, než odborník... To je jak se SEO KONZULTANTY. Každý, kdo si přečte 3 články o SEO, tak se považuje za SEO GURU.
Mimochodem po asi 3 nebo 4 otázce, kolikrát si byl v číně si konečně odpověděl??? Je to skutečně tak, nebo si to tu jen napsal, aby si měl pokoj? Pojď mi zavřít hubu, otevři svůj pas a vyfoť nám vízo do Číny. Mám trochu pocit, že to je jen o tom, napsat "byl jsem tam, když to chcete vědět" a bude klid...
Mimochodem se vrátím k tvé e-shopářské "mnohaleté zkušenosti" - koukal jsem na tvé shopy, které si kdy měl a myslím, že i můj aktuální e-shop už za 2 roky udělal větší obraty, než všechny tvoje za 6 let... Mít e-shop nic neznamená. Dělat ho dobře něco znamená... Zkus nejprve nastudovat, komu odpovídáš, pak nebudeš vypadat jako hlupák.