Když na web přijdu, jsem trochu zmatený. Nevím, co kde hledat. Menu mi nabízí šíleně moc věcí, kvůli kterým jsem na web pravděpodobně vůbec nepřišel. Nemohu se doklikat k dalším článkům, místo toho vidím šíleně dlouhé články hned na indexu. Jejich zkrácení a zobrazení jen perexu má svůj smysl. :-)
Když vidím poločeské a poloanglické data u článků, beru to jako projev amatérství a neschopnosti s tím něco udělat.
Pozadí webu je strašné. Vše je příšerně zelené, což se mi k tématu IT vůbec nehodí. Určitě bych zauvažoval nad modernějším a čistším designem.
- Webitech
Nevím, k čemu je mi QR kód, k čemu přihlášení, k, čemu registrace, proč vidím "Tweets by @webitech_cz", k čemu jsou podobné články, když jsem na indexu.
Nějaká anketa pod článkem... vůbec jsem netušil, co to je. To je nějaká aplikace, které se k webu absolutně nehodí. Navíc nevím, co dělá pod článkem, kde spíše hledám komentáře. K těm ale musím dlouze rolovat. Pokud tedy nechci komentovat přes FB, což jsem taky dlouho neviděl, nabízet obojí.
Chybí mi faviconka.
Kliknu na článek a svítí na mě vpravo dole nějaká žlutá tabulka. Působí to na mě jako reklama. Barevně se mi nelíbí a k webu se vůbec nehodí.
Reklamy jsou nevhodně umístěny, nečekám, že vydělávají. Maximálně pár kaček.
A mohl bych pokračovat. Přeplácané, chaotické, nemoderní, šíleně složité a s dojmem, že už nevíte, co tam ještě dát.
Rád píši i něco pozitivního, ale nic mě bohužel nenapadlo.