janKali píše:
Řešení těchto problémů s lidmi, jako jsi ty, mě skutečně nebaví. Vůbec nechápeš, že jsou nějaká pravidla a ještě se snažíš držkovat, že si nic neudělal a já jsem debil, co tě blokuje... Odpověď vezmu velmi stručně a budu reagovat na další útoky na mě jen velmi minimálně. Nikoho tady tenhle problém nezajímá a mě už to taky nebaví... Fakt ztráta času, protože si člověk, co nepochopí, že podvádí a neumíš uznat chybu.
1) POPIS WEBU není URL adresa webu - viz pravidla.
Argument: "mám to v popisu" není relevantní.
Když publikuji clanky na vice URL (viz popis), tak se tato situace neda shrnout nikam jinam, nez do popisu. Od ceho jineho tam ten popis je. A respektive sam jste tuto poznamku uvedl v popisu webu a sam jste mi psal, ze kdyz hodim zpatecku a nebudu tyto veci resit verejne na Webdealu, weby zustanou a nejspis by ta blokace byla urychlena. Zvlastni, ze v tuto chvili by weby pravidla neporusovaly. Divny vyklad vasich pravidel. Vskutku.
janKali píše:
2) Přesměrování podle tebe není problém, ani uvedení v omyl, podle nás ANO.
Argument: Uvedl si jinou doménu, než kde si chtěl články publikovat. Je to porušení pravidel, inzerentům nabízíš něco jiného, než dodáš (=uvedení v omyl). V neposlední řadě jiné ranky a odkazové portfolio. Pokud o omyl/podvod v mnoha směrech.
Jde videt, ze skutecne si stale budete vest svou. Doporucuji tedy pak mou odpoved na bod 7.
janKali píše:
3) Blokace netvá měsíc, ale určitě bude. Nikdo web už po problému odblokvat nemusí - viz. pravidla. Nevím, čím si tento požadavek obhajuješ. Správce systému nemá poviinost web znovu povolil. Nutná nikoliv postačující podmínka, pro znovu schválení webu, je odstranění závady, pro kterou byl blokován.
Argument: Pravidla systému
Nikde netvrdim, ze web odblokovat musite. Zminuji uz asi potreti, ze nemam info o blokaci (rozhodne ne v mailu). Kdybych si toho nevsimnul, tak o tom nevim. Podivejte, je to vas system. Svym chovanim jenom tady dokazujete, ze pravidla plati jenom nekdy podle toho, jak se majitel systemu vyspal ci jak se mu to zrovna hodi, aby zakryl to, ze jeho system zkratka neni bezchybny. A ze vlastne skutecne problemy resit nechcete a nebo si je sam vytvarite ve svem imaginarnim svete.
janKali píše:
4) Označení za podvodníka je podle mě právem - odůvodnění: Člověk, který nedodržuje pravidla, podvádí. Člověk, který podvádí je mnou označován za podvodníka.
Argument: Zdravý rozum a přiznání, že si pravidla skutečně nedodržel a uznáváš to sám.
Pak se obavam, ze na vas asi tato nalepka sedi vice. Viz vas ban na Webtrhu. A vice narceni i tady na Webdealu. Redirect jsem jiz popsal, tam jsem ochoten uznat, ze to je proti pravidlum, ale odmitam uznat, ze z toho nas web ziskal jakykoliv prospech ci to byl pokus o zamerny podvod. U Objevit nehodlam bohuzel opet uznat, ze to je pokus o zamerny podvod. A opet jen pripomenu, ze nez jsem napsal sem do vlakna, nikdo o zadnych problemech nehovoril. Ba co vic, spolecne jsme si par mailu vymenili i v kvetnu a nic jste o zadnych dlouhodobych problemech nezminoval. Myslim, ze je tedy celkem jasne, odkud vitr vane. Aneb jak se rika - jaky pan, takovy kram. Respektive - jaky Kalianko, takovy Kupclanek a i cele jednani se vsemi okolo.
janKali píše:
5) Zveřejnění kdo, kdy a jak si na tebe, respektive tvé weby, stěžoval nelze zveřejnit. Důvod je zřejmý - mlčenlivost daná ze smlouvy s uživateli. Komunikace systému a uživatelů NENÍ veřejná a nesmí být bez svolení protistrany zveřejněna. Uklidni se tedy a vzpamatuj se!
My sami bychom tě odhalili tak za 2-3 týdny, protože jsme Facemag.cz kontrolovali těstně před tím, než si ho přesměroval a periody kontrol jsou 3-4 týdny. Takto jsme to odhalili díky upozornění našich inzerentů dříve - poslali upozornění na porušení pravidel.
Jsem velmi potěšen, že nám s kontrolní činností pomáhají inzerenti a děkuji jim, Vážím si toho.
Nejakou podobnou odpoved jsem cekal. Vite, co je zvlastni? Ze vlastnik Placly se k podobnym problemu treba dokaze na rozdil od vas postavit celem a napsat, co je spatne, kdo si na co stezoval a proc. Verejne to nikam vylepovat nemusite, staci mi to soukrome do mailu a prosim doporucoval bych lidem vykat v mailu, kdyz jim pisete a mozna si odpustit ten arogantni styl komunikace.
janKali píše:
6) Informace o blokaci webu i s důvodem blokace ti byl zaslán na e-mail přímo při blokaci. Odeslání mailu jsem kontroloval a odešel. Po tvém tvrzení, že si nikdy nic neprovedl a po doložení důkazů přiznání bych označil i tvé tvrzení, že nic nebylo posláno za lež.
Ja na to jen mohu rict, ze filtr na Gmailu funguje relativne spolehlive a dokaze najit i mesic stare emaily. A kdyz mi chodi vsechny ostatni maily, divim se pouze, ze tento jediny nedorazil. A asi vim proc. Protoze tam zadny automaticky odeslany mail neni a posila se rucne a nekdo jej zkratka neposlal. To mel byt spise feedback pro vas, ktery opet svedomite hazete za hlavu.
janKali píše:
7) Jaké 2, 3 nebo více odkazových portfolií? Facemag.cz má své partfolio jedno a socialmag.cz, kam bylo směrováno druhé. Jsou rozdílná a ten kdo se rozhodne pro facemag.cz, tak nemusí chtít socialmag.cz, který je navíc čerstvým projektem, tedy bez "hodnot".
Doporucuji si nastudovat tuto problematiku. Evidentne o ni moc nevite. Zkuste si tipnout, co se stane s ranky domeny, kterou natvrdo presmerujete. Pokud to stale nedokazete pochopit, tak zkuste pouzit domenu Kupclanek.cz bez predpony www. Bingo, to je totiz to same. Akorat u vas jaksi to presmerovani nefunguje. Cili se obavam, ze jste me prve uvedl v omyl,
protoze v podminkach mate uvedene, ze web bezi na domene http://www.KUPclanek.cz. A to nebezi. Jste tedy podvodnik!!!!!! Jelikoz jste uvedl v omyl nejenom me, vsechny inzerenty, ale take vsechny uzivatele systemu.
Ty vykricniky i cela veta s vykricniky jsou zminene samozrejme v nadsazce.janKali píše:
8) Proč bychom měli psát nebo volat, abychom se zeptali "Proč má někdo web přesměrovaný"? Důvody přesměrování jsou jasné, ale to nemění nic na faktu, že byly porušeny pravidla.
Normálně by se to řešili vrácením do původního stavu, dohodou a znovu spuštěním, tak to u nás chodí běžně, ale ve chvíli, kdy se z toho dělá takovéto divadlo, tak necháme divadlo doběhnout do konce a pak se rozhodneme, zda budeme zrušíme blokaci, nebo ne. Dokud není vše vyřešeno (zde tímto divadlem není a asi dlouho nebude), tak nemůžeme vydat koncové rozhodnutí.
Ja nevim, treba protoze jste majitel systemu. Ale chapu, ze tohle vam asi moc nerika.
V poradku,uz jsem to zminil vyse, ze mam pocit, ze se chovate jako male dite. Vyresil jsem to za nas za oba. Vsechny nase weby jsem ze systemu odstranil. A doporucoval bych totez vsem ostatnim. Kdyz se me pak nekdo zepta, co si myslim o vasem systemu, povim mu, ze se majitel chova presne takhle a poslu mu odkaz na toto vlakno.
janKali píše:
9) Údajně byla podle vašeho vyjádření uražena moje "ješitnost" a nyní píšeš, že jsem se ti za uražení tvé ješitnosti ani neomluvil? No pomoc. OMLOUVÁM SE TI TEDY ZA URAŽENÍ TVÉ JEŠITNOSTI.
Přestaň brečet a vzchop se. Hlavně tu přestaň už spát nesmysly. Brečení tady to všechno jen zhoršíš a ještě se znemožníš, to ti nedochází?
Proto weby smazeme. Vas system se co se tyce vydelku Placle rovnat nemuze a s podobnym pristupem asi nejspis ani nikdy nebude. Vas boj. Ne muj. To, co vydelaly weby na Kupclanku za celou tu dobu, co tam jsou, vydelaly na konkurencnim Paypostu za par dni. Takze se obavam, ze v tomto to prijmy z webu nijak razantne neochromi. Nevidim tedy duvod, proc bych to mel nejak oplakavat.
janKali píše:
10) Řeším problém bez jakýchkoliv emocí, protože mě, narozdíl od tebe, o nic nejde. O 2 PR weby méně nebo více KUPčlánek skutečně nepotopí a to víme oba... A nejen my dva... Jedné, komu tady teče do bot, jsi ty a snažíš se pouze řvát do světa, že te někdo poškodil, ale argumenty nakonec ukazují, že si podvodník a nebude to tak růžové, viď.
Doporucim snad jen ostatnim vyhledat si na Googlu hesla Webtrh a Jan Kalianko a pak bych mozna zacal premyslet nad tim, kdo je podvodnik. Reseni bez emoci vypada tak, ze nez zacnu nekoho obvinovat na foru, zkusim mu treba napsat email a nebo zavolat a zjistit stav. Chapu, ze pro vas je to asi nepochopitelne, ale takto to probiha v realnem svete.
A jen si dovolim takovou malou poznamku, kdyz je nas web tak nepodstatny a spatny, proc mu tedy zasilate vasi tiskovku k otisknuti a zadost o rozhovor? Odpovim si sam, protoze ma navstevnost. A proc jste tedy uz 2.6 nezminil nejake problemy a zadal jste misto toho o otisknuti? Ze by proto, ze zadne dlouhodobe problemy tehdy nebyly?
janKali píše:
11) Tím, že blokuju lidi, co se snaží s ostatními vymrdat, si chvilkově snižuji zisky, s tím s tebou souhlasím. Ale ve výsleku budou zisky a obraty systému mnohem vyšší, protože narozdíl od "českého top systému" pravidla dodržujeme a lidé kolem to vidí. Tím získáváme důvěryhodnost těch slušných a podvodníci se ztrácí... Je to tak posle mě dobře a pokud ne, tak mě v tom prosím nech. Já chci systém tímto způsobem směrovat, je to moje strategie!
O dodrzovani pravidel z vasi strany jsem toho jiz napsal mnohe. Ja za me rikam, ze jsem spokojenejsi s jednanim vlastniku konkurencnich systemu, protoze jsou rekneme to slusne, nejenom co se tyce komunikace, o par levelu dale.
janKali píše:
PS: Další lež v tvém příspěvku je, že už měsíc blokuji tvůj web. Blokován byl 6.4.2013 ve 12:41:35. Tvůj příspěvek jsi napsal 22.06.2013 ve 23:03, což je dnů 16.
Psal jsem cca mesic :-). Viz
http://lmgtfy.com/?q=ccajanKali píše:
Skutečně prosím schladni a pak, až budeš v klidu a bez vzteku a chuti dokazovat nějaké nesmysly bez podkladů, se můžeme o problému inteligentně bavit. Do té doby je to jen hromada nesmyslů, které tu nikoho určitě nezajímají a jen to tu spamuje fórum. Nebo si snad myslíš, že tyhle tvoje kecy tady někoho zajímají???
Jak jsem psal vyse, problem povazuji za vyreseny. Pozadam uz jen o vyplaceni provize ze systemu. A vam bych jen smele doporucil kurz komunikace - muzete se prihlasit primo ke mne, probiha pristi tyden v Brne (28.6.). Dam vam klidne 50% slevu protoze to potrebujete jako sul.