peeeeta píše:
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, jak docílíte toho, že web se zobrazí na nějaký dotaz dosti vysoko ve vyhledávačích. Snažím se psát aktuální články a hledat spousty informací kolem, ale ani po nějaké době své články na různé dotazy nemohu najít ani do 3 stránky vyhledávání.
A přitom tam jsou i stránky, které s tématem nemají vůbec nic společného a jsou výše než já.
Díky moc
snad nečekáš, že ti tu někdo napíše návod? :-D...jsou to měsíce a měsíce práce...ale když na to příjdeš, zjistíš, že je to velmi jednoduché. Pak už to je jen o rafinovanosti a vytrvalosti. čím kvalitněji seo děláš, tím odolnější je tvůj web vůči změnám algoritmu vyhledávače.
-- 26. 06. 2013 23:01 --
Jirka52 píše:
Tak to sice nevím a jsem rád:-)), já nikdy nedělal třeba SEO a nijak nepoužívám placené reklamy ani nekupuju odkazy a přezto na KW která jsou pro mě důležitá- nebankovní hypotéky a nebankovní hypotéka mám už několik let svůj web na prvních stranách Seznamu ( doména esofin.cz ), přitom v tomhle oboru je konkurence jak tele..
V poslední době dokonce i na nebankovní půjčky, ale čím to je fakt nevím:-))
jo tak esofin je tvoje? vrrr... brzo nebude :-D ..na nebankovní hypotéky si tak brusim zuby. SR 3, to nebude těžký :-D