ano potvrzuji, bohuzel jsem nevedel toto predem, zhotovil jsem mu web, vse nainstaloval, nahral x sablon, upravil vse podle prani, a predal admina ,protoze lidem duveruji, a jevil se jako v pohode, ale chyba lavky !!! tyden uz cekam na penize, uz se x krat prihlasil, par vymluv, a je jasne, ze nemel nikdy v planu mi je poslat, jsem z toho uplne vztekly, ze existuji takovi lidi...
a po tom, co jsem mu odstrihl administraci se tam i presto nejak dostal, takze ten zmetek si to mohl udelat sam ten blog a stejne to radsi nechal udelat me a bez placeni...nastesti jsem si heslo zmenil zase zpatky a celou praci schvalne odmazal ze serveru, nejsem blazen ;)
-- 03. 11. 2013 06:24 --
toto je kdyztak novy profil WT
https://webtrh.cz/members/51546-iRoad.czjen dodam, ze jsem minuly vikend chtel jit hrat fotbal, jit s pritelkyni ven, nekam se zajet podivat, bylo pekne a misto toho jsem kyvnul na tuto pracicku, protoze nepohrdam praci a akorat jsem ztratil kus dne a uplne zbytecne :( smutne, sice slo o par stovek, ale pro me to jsou porad penize a hlavne me stve ten promrhany cas.....