marieke píše:
Asi to berete z pohledu vydělávání peněz a propagace, ale mě nejvíc štvou lidi, co v komentářích neumí napsat odlišný názor slušně. To je strašně únavné a odpuzující, dokud jsem si nezaložila blog, tak jsem vůbec netušila jaká jsem strašná kráva/magor/fanatik/zmanipulovaná ovce atd. :-D
To jsem začal řešit mazáním. Takovej komentář se najde jen jednou za rok, ale i přes to. Je to můj blog a já ho chci mít na úrovni. Pokud je komentář nahovno... nezveřejním ho. Je to nakonec má věc. Doporučuji totéž. Určitě ti to pomůže.
-- 04. 06. 2013 19:07 --
Drago píše:
Nejvíc mě štve, když člověk sleduje zahraniční zdroje napíše super článek. Za čas (se zpožděním i dva týdny se mi stalo) o tom napíší i jiní jako o super exkluzivní novince a probírá se to všude, jako by to nikdo jiný nečetl. Člověk neví jestli se má smát anebo tam hodit odkaz se slovy "Já vám to říkal!" Tohle je trochu demotivující.
A jak se stavíš na tohle "posílání informací dál"? Já to dřív dost zatracoval, ale nyní, je mi to upřímně jedno, když vidím jak mé dlouhé hodiny a pracně napsané články někdo přepisuje. Bereš to jako něco normálního, že prostě sdílíš informace / vědomosti nebo to vůbec neřešíš a prostě to napíšeš a vůbec to neřešíš? Díky.
PS: Díky všem za postřehy, líbí se mi. Určitě se k nim ještě někdy vrátím, abych si je přečetl znova.